Aros Line flyvende igen

Skive-træner fik udbygget sejrslisten

Foto: Ole Hesselborg

Foto: Ole Hesselborg

HESTESPORT:Skive-træner Morten Juul har fået en særdeles fin start på 2020-sæsonen og kunne føje yderligere to sejre til listen fredag eftermiddag på Racing Arena Aalborg.

Begge sejre blev taget efter samme opskrift. Tidligt til føring for siden at gøre det svært for konkurrenterne.

Fireårige Eldorado har i flere omgange vist fint talent og hørt til i klassen lige under de allerbedste i sin årgang. I fredagens fjerde løb blev det til årets første sejr og en indikation på, at der kan være mere positivt i vente for Eldorado i løbet af året. Aros Line har været en af Morten Juul-staldens hæderheste de seneste år.

I V5-finalen, et velbesat felt for den næsthøjeste klasse, var Aros Line spændstig som i ungdommens vår og leverede en af karrierens bedste præstationer.

I høj fart tog parret spids efter få 100 meters kørsel. Tempoet blev holdt i vejret, men trods det kunne Aros Line rykke fra modstanderne i opløbssvinget og forsvinde væk til en meget sikker sejr i årets hidtil hurtigste tid på Racing Arena Aalborg - 1.12,7/1640 meter autostart.

- Når han er som i dag, så er han rigtig god. Jeg kaldte bare på ham enkelt gang i opløbssvinget, og så vare han klar til at springe fra dem, forklarede Morten Juul.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.