Aston Villa kører Manchester United og Eriksen i sænk

Christian Eriksen og Manchester United spillede en skidt kamp og tabte ude til Aston Villa.

Manchester United-manager Erik ten Hag taler med Cristiano Ronaldo før starten på anden halvleg, men det hjalp ikke det store i udekampen mod Aston Villa. <i>Carl Recine/Reuters</i>

Manchester United-manager Erik ten Hag taler med Cristiano Ronaldo før starten på anden halvleg, men det hjalp ikke det store i udekampen mod Aston Villa. Carl Recine/Reuters

Efter ni kampe uden nederlag på tværs af alle turneringer tabte Manchester United søndag 1-3 ude til Aston Villa i Premier League.

Med nederlaget er United fortsat efterladt uden for top-4 på en øjeblikkelig femteplads med 23 point efter 13 kampe.

I de seneste fem ligakampe havde United ikke tabt. Men med søndagens nederlag ligner det en sæson, hvor holdet skal kæmpe hårdt for at komme op i top-4, der giver adgang til Champions League.

Aston Villa fik derimod en fin start under Unai Emery, der lige er blevet ansat som ny manager i klubben efter fyringen af Steven Gerrard.

United fik en skrækkelig start i de første ti minutter på Villa Park, hvor hjemmeholdet indledningsvist kom blæsende.

Efter syv minutter bragte Leon Bailey hjemmeholdet foran med 1-0, og tre minutter senere begik United-backen Luke Shaw et frispark lige uden for feltet.

Det tog Aston Villa-backen Lucas Digne sig af og udplacerede United-keeper David De Gea. Så stod det 2-0, og det var op ad bakke for Erik ten Hags tropper.

Kort før pausen fik United lidt håb om point, da hjemmeholdets Jacob Ramsey scorede selvmål.

Spændingen holdt dog ikke længe i anden halvleg, da Aston Villa scorede endnu en gang efter 49 minutter.

Uniteds tilbageløb var ikke prangende i situationen, hvor Jacob Ramsey bragede bolden op i nettaget helt fri på kanten af feltet.

Christian Eriksen var en af de få midtbanespillere, som løb med sin mand tilbage i feltet, men ingen var fulgt med Jacob Ramsey.

Der blev slået ud med armene i opgivelse og frustration fra United-spillerne, som ikke formåede at vende det til point i Birmingham.

Bedre gik det for Newcastle, som vandt 4-1 ude over Southampton. Med sejren er Newcastle helt oppe på tredjepladsen med 27 point efter 14 kampe.

Crystal Palace havde Joachim Andersen med i hele kampen ude mod West Ham. Crystal Palace vandt 2-1 på et selvmål af West Ham-spilleren Aaron Cresswell fire minutter inde i tillægstiden.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.