Astralis er i økonomisk fremgang trods underskud

Sammenlignet med sidste år er Astralis' underskud halveret i første halvdel af 2022.

Astralis forventer et driftsresultat på mellem nul og fem millioner kroner for 2022. Sidste år endte driften med at udgøre et minus på 7,9 millioner. (Arkivfoto). <i>Olafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix</i>

Astralis forventer et driftsresultat på mellem nul og fem millioner kroner for 2022. Sidste år endte driften med at udgøre et minus på 7,9 millioner. (Arkivfoto). Olafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix

Astralis havde i første halvdel af 2021 et underskud før skat på 6,3 millioner kroner, men fremgangen er alligevel markant. Det viser et halvårsregnskab, som e-sportsgiganten har præsenteret tirsdag.

Sammenlignet med de første seks måneder af sidste år kan Astralis glæde sig over, at underskuddet er blevet mere end halveret, mens omsætningen er steget med over 5 millioner til 44,9 millioner kroner.

Gode nyheder er der også, hvis man ser på driftsresultatet, som i årets første seks måneder er forbedret med 2,8 millioner sammenlignet med samme periode sidste år. Det lyder for 1. januar til 30. juni i år på minus 0,9 millioner.

- Resultatet for årets første seks måneder bekræfter os i vores forretningsplan og forventninger til fortsat vækst og øgede indtægtsstrømme på tværs af alle vores digitale og fysiske forretningsområder, siger direktør Anders Hørsholt i en pressemeddelelse.

- Kun tre år efter selskabets etablering er vi i dag mere end 80 medarbejdere i Danmark og USA, og jeg er utroligt stolt over, hvordan vores organisation bliver ved med at levere og udvikle vores forretning.

Astralis sigter efter indtægter på mellem 85 og 90 millioner for hele året, mens driftsresultatet forventes at ende på mellem 0 og 5 millioner kroner.

Sidste år endte driften med at udgøre et minus på 7,9 millioner.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.