Bayern tromler videre med knusende sejr over Bochum

Med en storsejr på 7-0 over Bochum kom Bayern München op på tre sejre i tre kampe i Bundesligaen.

Bayern-spillerne havde en hel del at juble over søndag. <i>Thilo Schmuelgen/Reuters</i>

Bayern-spillerne havde en hel del at juble over søndag. Thilo Schmuelgen/Reuters

Bayern München fortsatte søndag sin flotte sæsonstart.

På udebane mod Bochum tog den sydtyske fodboldmastodont en knusende sejr på 7-0. Dermed kom Bayern op på tre sejre i lige så mange kampe i Bundesligaen.

Julian Nagelsmanns mandskab har en samlet målscore på 15-1, og med sejren trækker Bayern, der har vundet det tyske mesterskab i de seneste ti sæsoner, allerede en smule fra i toppen som det eneste hold med maksimumpoint.

En trio af hold har to point færre end Bayern på anden-, tredje- og fjerdepladsen.

Der var kun gået tre et halvt minut, da Bayern kom på 1-0. Efter flot pasningsspil havde gæsterne spillet sig frem til Bochums felt, og med en kølig og velplaceret afslutning bankede Leroy Sane bolden ind.

Herefter gik der 20 minutter, før det blev 2-0. Bochum-målmand Manuel Riemann steg til vejrs efter en høj bold i feltet, men manglede de sidste centimeter i at nå den.

Det udnyttede nyankomne Matthijs de Ligt. Den hollandske stopper pandede bolden i det tomme mål og scorede for første gang for Bayern efter sit skifte fra Juventus.

I 33. minut kom Kingsley Coman først på en returbold i feltet. Franskmanden scorede til 3-0, og så virkede kampen allerede afgjort.

Fem minutter før pausen kunne Sadio Mané nærmest løbe bolden ind til 4-0. Scoringen endte dog med at blive underkendt efter et VAR-tjek, men senegaleseren tog revanche cirka et minut senere ved at lave et mål, der talte.

Bochum var også på hælene efter pausen. Efter et kvarter scorede Sadio Mané igen, denne gang på et straffespark, som gjorde det til 5-0.

Ti minutter senere blev ondt værre for hjemmeholdet, da forsvarsspilleren Cristian Gamboa i et forsøg på at afholde Leroy Sane fra at nå en stikning fik prikket bolden forbi sin egen keeper og i mål til 6-0.

Serge Gnabry ville også lege med og gjorde det med et tørt hug til 7-0 via stolpen et kvarter før tid.

Dommeren endte med at vise Bochum nåde, da han fløjtede af, i samme øjeblik kampuret rundede 90 minutter.

Tidligere søndag spillede Eintracht Frankfurt og Jesper Lindstrøm 1-1 hjemme mod FC Köln. Lindstrøm startede inde og fik 69 minutter på banen. Kristian Pedersen så hele kampen fra Kölns bænk.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.