Aalborg Håndbold

Bekræftet: Sebastian Henneberg skifter til Aalborg Håndbold

NORDJYSKE skrev det i sommer og nu er det bekræftet

Jan Larsen ser frem til at have Sebastian Henneberg på holdkortet. Arkivfoto: Torben Hansen

Jan Larsen ser frem til at have Sebastian Henneberg på holdkortet. Arkivfoto: Torben Hansen

HÅNDBOLD:Som NORDJYSKE kunne erfare allerede i sommer skifter den tidligere Århus- og nuværende Elverum-spiller skifter fra sommeren 2020 til Aalborg Håndbold på en 3-årig kontrakt.

Det oplyser Aalborg Håndbold i en pressemeddelelse.

I de seneste år har den 25-årige bagspiller været en stor profil hos Århus Håndbold. I sommers skiftede han så til norsk håndbold, hvor han i denne sæson slår sine folder hos Elverum, der er en af vores modstandere i VELUX EHF Champions League.

Direktør Jan Larsen ser frem til snart at have ham på vores holdkort.

- Sebastian Henneberg er en spiller med et meget stort potentiale. Han besidder et fantastisk overblik og et godt skud. Vi tror desuden på, at vi her i klubben kan være med til at udvikle ham yderligere, og vi glæder os meget over tilgangen, siger direktør Jan Larsen.

- Jeg glæder mig til at trække den røde trøje over hovedet. Jeg har jo stået overfor Aalborg mange gange efterhånden og har altid nydt at spille i Jutlander Bank Arena – nu glæder jeg mig til at have de mange fans på min side. Derudover er det en klub, der altid spiller med i toppen, hvilket også er noget, der tiltaler mig meget, siger Sebastian Henneberg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst