Belgisk Lotto-rytter udgår af Touren med corona

Tim Wellens fra Lotto Soudal forlader som den 12. rytter Tour de France grundet en positiv coronatest.

Tim Wellens har tidligere i karrieren blandt andet vundet to etaper i både Giro d'Italia og Vuelta a Espana. <i>Annegret Hilse/Reuters</i>

Tim Wellens har tidligere i karrieren blandt andet vundet to etaper i både Giro d'Italia og Vuelta a Espana. Annegret Hilse/Reuters

Andreas Kron har onsdag mistet af sine holdkammerater i Tour de France.

Lotto Soudal-holdet skriver på Twitter, at Tim Wellens er blevet testet positiv i en coronaprøve efter at have udvist milde symptomer.

Den 31-årige belgier er den 12. rytter, der forlader Touren grundet coronavirus. Wellens' exit kommer dagen efter hans bedste slutplacering på en etape i dette års udgave af verdens største cykelløb.

På den bjergrige 16. etape tirsdag kom han i mål som nummer 22.

Tim Wellens er den første rytter, Lotto Soudal har måtte sige farvel til i dette års Tour, der generelt ikke har været nogen udpræget succes for det belgiske mandskab.

Det er således hverken blevet til etapesejre, dage i nogle af løbets trøjer eller sågar bare top-3-placeringer på nogle af etaperne for Lotto Soudal. Andreas Kron har enkelte gange stukket næsen frem og enten endt i eller forsøgt at komme med i udbrud.

Danskeren så ud til at kunne have gjort sig gældende i finalen på 14. etape lørdag, hvor han endte i et udbrud, der holdte helt til mål, men en punktering i slutfasen gjorde det svært for Kron.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden