Blindtarmsbetændelse sender Albon ud før Formel 1-løb

Alexander Albon kommer ikke til at jagte point i Italien, efter at han er blevet ramt af blindtarmsbetændelse.

Albon trænede på Monza-banen fredag, hvor billedet her er fra. Siden har han følt sig utilpas og har nu fået konstateret blindtarmsbetændelse. <i>Alessio De Marco/Ritzau Scanpix</i>

Albon trænede på Monza-banen fredag, hvor billedet her er fra. Siden har han følt sig utilpas og har nu fået konstateret blindtarmsbetændelse. Alessio De Marco/Ritzau Scanpix

Formel 1-holdet Williams er kort før den sidste træning til grandprixet i Italien blevet nødt til at erstatte føreren af en af sine biler.

Den tidligere Red Bull-kører Alexander Albon har fået konstateret blindtarmsbetændelse og er derfor ikke med i søndagens løb.

Det skriver Williams på Twitter.

- Williams Racing kan bekræfte, at Alex Albon får behandling for blindtarmsbetændelse, efter at han har følt sig skidt tilpas her til morgen og har søgt råd fra lægerne hos FIA (Det Internationale Motorsportsforbund, red.) og det lokale hospital.

- Alex er ved godt mod, og holdet ønsker ham god bedring, lyder det i opslaget.

I stedet bliver det hollandske Nyck De Vries, der skal forsøge at skaffe point til holdet sammen med canadieren Nicholas Latifi.

27-årige De Vries er tidligere vinder af Formel 2 og Formel E og får nu sin debut på den største scene i motorsporten.

Williams har haft en svær sæson og ligger klart sidst i konstruktørernes stilling. De fire point, Albon indtil videre har optjent, er alt, hvad holdet har skrabet sammen i løbet af sæsonen.

Til sammenligning har Red Bull sikret sig 511 point i sæsonens 15 første grandprixer.

Formel 1-kørerne træner for sidste gang lørdag klokken 13, inden det går løs med kvalifikationen til søndagens løb klokken 16.

Før grandprixet på Monza-banen fører Red Bulls Max Verstappen ræset mod den samlede sejr med 310 point. Der er 109 point ned til Ferraris Charles Leclerc på andenpladsen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.