Bo Henriksen forventer et lige returopgør mod cyprioter

Bo Henriksen forventer, at det bliver helt lige i returopgøret mod Larnaca i Champions League kvalifikationen.

FCM-cheftræner Bo Henriksen var ærgerlig, men stadig optimistisk, efter 1-1-kampen mod AEK Larnaca i Champions League-kvalifikationen. <i>Henning Bagger/Ritzau Scanpix</i>

FCM-cheftræner Bo Henriksen var ærgerlig, men stadig optimistisk, efter 1-1-kampen mod AEK Larnaca i Champions League-kvalifikationen. Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Nu bliver det 50-50.

Sådan lød ordene fra cheftræner Bo Henriksen, efter FC Midtjylland tirsdag måtte nøjes med 1-1 hjemme mod cypriotiske AEK Larnaca i kvalifikationen til Champions League.

Returopgøret spilles på tirsdag i næste uge på Cypern, og derfor bliver det ifølge cheftræneren helt lige.

- Det siger sig selv, når vi skal ned til 7500 fans på Cypern i 35-40 graders varme.

- Derfor må vi acceptere, at det bliver lige, selv om vi har stor tiltro til os selv, lyder det fra Bo Henriksen.

I tirsdagens opgør var midtjyderne dominerende i første halvleg, hvor holdet ramte træværket to gange og fik et mål underkendt for offside.

Det ærgrede derfor cheftræneren, at arbejdet ikke blev gjort færdigt.

- Vi er irriterede over, at vi ikke vandt en fodboldkamp, som vi skulle vinde. Vi sandsynliggjorde igen en sejr med vores spil og chancer, så det er en følelse af frustration, jeg står med.

- Når det er sagt, så har vi heldigvis en kamp mere på tirsdag, hvor vi kan gøre det godt og afgøre det selv. Det er det vigtigste for os, fortæller Bo Henriksen.

FCM-anfører Erik Sviatchenko scorede midtjydernes mål i kampen, få minutter efter Larnaca havde bragt sig foran med knap ti minutter tilbage på uret.

Han mente efter kampen, at holdet skal spille op til sit bedste, hvis mandskabet vil videre i kvalifikationen.

- Andre end os undervurderer ofte modstandere som Larnaca, som om det ville være en fiasko, hvis vi ryger ud. Vi står i kvalifikationen til Champions League, og vi mødte et godt hold, selv om de er lidt ældre end os.

- Nu er det status quo. Vores chancer er gode, men også svære på samme tid. Vi skal præstere en helstøbt indsats tirsdag, siger Erik Sviatchenko.

Larnacas spanske cheftræner, José Luis Oltra, var på bølgelængde med Bo Henriksen og Erik Sviatchenko efter opgøret.

- Vores chancer er lige så store nu, som de var før kampen. Chancen for at gå videre for os er 50-50, siger den spanske træner.

En sammenlagt midtjysk sejr over Larnaca vil garantere gruppespil i Europa League, selv om mandskabet ikke skulle klare sig videre til gruppespillet i Champions League. Den samlede vinder møder i næste runde portugisiske Benfica.

Omvendt skal taberen møde serbiske FK Partizan i tredje kvalifikationsrunde til Europa League, hvis det ender med et samlet nederlag.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.