Bo Henriksen stoler stadig på målmand trods fæl fejl

Elias Olafsson lavede en fæl fejl i overtiden mod FC København. Bo Henriksen stoler dog stadig på målmanden.

Islandske Elias Olafssons fejlaflevering i tillægstiden gav FC København tre point søndag mod FC Midtjylland. <i>Bo Amstrup/Ritzau Scanpix</i>

Islandske Elias Olafssons fejlaflevering i tillægstiden gav FC København tre point søndag mod FC Midtjylland. Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

FC København trak søndag fra i toppen af Superligaen, da holdets nye angriber Khouma Babacar scorede i tillægstiden til slutresultatet 1-0 i topbraget mod FC Midtjylland.

Målet blev scoret efter en fatal fejlaflevering fra FCM-målmanden Elias Olafsson, der blev opsnappet af FCK.

Midtjydernes cheftræner, Bo Henriksen, stoler dog stadig sin målmand efter kampen, og han er sikker på, at målmanden nok skal komme sig over fejlen.

- Det er sådan, fodbold er en gang i mellem. Nu skal vi rejse os, og han skal ud at spille en masse fodboldkampe, og vaske det (fejlen, red.) af sig. Sådan er fodboldkampe, og sådan er livet. Jeg stoler 100 procent på ham, og det har jeg også fortalt ham.

- Det er en fed læring i fodboldkampe, at man kan lave fejl. Det handler derfra om, hvordan man rejser sig, og der vil vi hjælpe, alt hvad vi kan. Sådan kommer vi videre.

- Vi laver en gang imellem fejl som mennesker. Sådan er virkeligheden. Det ved han godt, og han er den, der er allermest ked af det.

- Han har fået masser af kærlighed. Han er en fantastisk målmand, og han spillede også en rigtig fin kamp, siger Bo Henriksen.

På trods af fejlen er FCM-træneren også overbevist om, at Elias Olafsson bliver en endnu bedre målmand, end han er på nuværende tidspunkt.

- Elias har været fantastisk. Han er en fantastisk målmand, og han bliver en rigtig stor målmand på et tidspunkt, hvor han kommer ud på store herregårde. Det er jeg ikke et sekund i tvivl om, siger cheftræneren.

For FCK-cheftræner Jess Thorup var det i stedet en forløsende scoring, der sendte hans mandskab seks point foran midtjyderne og fem point foran Brøndby IF.

Jess Thorup var dog selv en meget overrasket herre, da han så resten af staben og truppen juble omkring ham i slutminutterne.

- Jeg så faktisk ikke målet. Jeg ærgrede mig over en spildt chance. Pludselig så jeg folk omkring mig juble, og så jublede jeg selvfølgelig med.

- Det var surrealistisk og på samme tid en fantastisk fed fornemmelse. Det var voldsomt. Der gik en brøkdel af et sekund, hvor folk ikke forstod, om den var inde eller ej.

- Det var en forløsning på en meget lige kamp. Jeg synes dog, at det var en solid kamp af vores spillere, siger Jess Thorup.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden