Bo Zinck efter hårdt nederlag: - Truppen er ikke til at rykke op

Thisted FC kunne ikke bevare føringen i nederlag til bundprop trods mange store chancer og få den anden vej

Cheftræner for Thisted FC Bo Zinck kunne søndag se sit hold sætte en føring på 1-0 over styr.  <i>Arkivfoto: Torben Hansen</i>

Cheftræner for Thisted FC Bo Zinck kunne søndag se sit hold sætte en føring på 1-0 over styr.  Arkivfoto: Torben Hansen

THISTED:Cheftræner for Thisted FC Bo Zinck måtte se sit hold indkassere et nederlag på 1-2 til bundproppen i 2. division Middelfart på trods af, at holdet gik til pause foran 1-0.

- Der gik dybest set det galt, at vi indkasserede to mål på omstillinger, hvor vi faktisk var i overtal. Vi tabte nogle folk i feltet på cutbacks, som vi havde snakket om, og det var faktisk vores to eneste defensive fejl hele kampen, og der må vi bare sige, at de straffede os. 

- Men jeg så en kamp, hvor vi var blevet bedre og bedre på nogle områder. Vi skabte store chancer og gav ikke ret meget væk, så kvaliteten i felterne manglede. Vi skal åbenbart helt ned på at give nul chancer væk, lyder det fra Bo Zinck. 

Cheftræneren kan godt forstå, at folk kigger på resultatet, når det hele skal gøres op, men pointerer samtidig, at han bliver nødt til at kigge dybere end det. 

- Det er klart, at vi hvis vi bare kigger på resultatet, så er det noget lort, men Middelfart er ikke det bundhold, som deres placering i tabellen antyder. 

- Isoleret set er jeg tilfreds med, hvor mange store chancer vi skaber, og hvor få vi giver væk, og det gør ondt at tabe på den måde, som det skete. Det vil jeg sige, det gør ondt, siger Bo Zinck. 

Thisted FC ligger på tredjepladsen i 2. division og derfor med en reel chance for at kunne rykke op i den anden bedste fodboldrække for herrer i Danmark, men det er måske ikke der, holdet er. 

- Vores trup er ikke til NordicBet Ligaen, det kan enhver se, og det bliver jeg nødt til at sige. Den bredde har vi ikke, at skulle gå igennem med 11-12 mand, ville være vildt. 

- Der er nogen, der er budgetmæssigt bedre end os, de har store og brede trupper, det har vi ikke, men vi har en masse unge spillere, der skal gøres bedre, siger Bo Zinck. 

Selvom truppen måske ikke er til det, er der sikkert nogle i Thisted, der håber på, at det lokale fodboldhold kan rykke op. Den kommende lørdag, hvor modstanderen er rækkens nummer to fra Hillerød, kan måske igen tænde Bo Zincks drømme om oprykning eller slukke de lokales håb og drømme helt. 

- Jeg glæder mig helt vildt, det er godt hold. De er et godt spillende hold, og der er ikke så stor styrkemæssig forskel, men de kan rigtig mange ting, selvom de måske har - lidt ligesom os - kæmpet med resultaterne her i foråret.

- Det er samtidig en topkamp, og det er sidste chance for os. Vi kan diskutere, om vi har truppen eller er klar til det, men det er i hvert fald sidste chance for os til at rykke op, slutter Bo Zinck. 

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.