Brentford-angriber anklaget for at bryde bettingregler

Fra 2017 og frem til 2021 er Brentfords angriber Ivan Toney anklaget for at have brudt bettingreglerne.

Brentfords Ivan Toney, som her fejrer en scoring, skal forklare sig i en sag om muligt brud på bettingregler. (Arkivfoto). <i>Craig Brough/Reuters</i>

Brentfords Ivan Toney, som her fejrer en scoring, skal forklare sig i en sag om muligt brud på bettingregler. (Arkivfoto). Craig Brough/Reuters

I løbet af de seneste fire år har Brentford-angriberen Ivan Toney muligvis brudt bettingreglerne 232 gange.

Det har Det Engelske Fodboldforbund (FA) i hvert fald anklaget Ivan Toney for. Nu skal han komme med et svar inden torsdag. Det skriver forbundet på Twitter onsdag.

FA skriver, at Ivan Toneys regelbrud drejer sig betting. Det hedder i reglerne, at "spilleren ikke må bruge information knyttet til hans eller hendes position i fodbold til gambling".

- Det er påstået, at Brentford-angriberen har brudt reglerne 232 gange mellem 24. februar 2017 og 23. januar 2021, lyder det fra FA.

Brentford, der har danske Thomas Frank som cheftræner, er også kommet med en reaktion ovenpå nyheden.

- Klubben har været i kontakt med Ivan og hans advokater om sagen. Disse samtaler vil fortsætte privat. Vi vil ikke komme med flere kommentarer, før sagen er afsluttet, skriver Brentford på sin hjemmeside.

Ivan Toney har spillet en god sæson for Thomas Franks tropper, men han kom ikke med i Englands VM-trup, der er rejst til Qatar.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.