Brøndby henter norsk højreback på lang kontrakt

22-årige Sebastian Sebulonsen er hentet i Viking og er på kontrakt i Brøndby frem til sommeren 2026.

For tredje gang på under et år har Carsten V. Jensen været på shopping i norske Viking. (Arkivfoto). <i>Bo Amstrup/Ritzau Scanpix</i>

For tredje gang på under et år har Carsten V. Jensen været på shopping i norske Viking. (Arkivfoto). Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Brøndby har for første gang i sommerens transfervindue hentet en spiller. Således forstærker klubben sig med den norske højreback Sebastian Sebulonsen.

Det oplyser Brøndby på sin hjemmeside.

Den 22-årige Sebulonsen, der er hentet i norske Viking, får kontrakt frem til sommeren 2026.

- Vi har fulgt Sebastian længe og set, hvordan han løbende har udviklet sit spil, og nu mente vi, at tiden var den rette. Sebastian er en dynamisk højreback, som kan komme ind på holdet og bidrage til spillet i begge ender af banen, siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

Sebulonsen har spillet 66 kampe for Viking og scoret 10 mål, ligesom han det seneste års tid også har optrådt for det norske U21-landshold.

Det er tredje gang på et år, at Brøndby henter en spiller i norske Viking. Sidste sommer var det Henrik Heggheim, og i den forgangne vinter var det Joe Bell.

- Min gode kammerat Henrik (Heggheim, red.) har fortalt mig meget om de gode forhold, der er i klubben, den flotte stemning til kampene, og hvordan Superligaen er som liga, fortæller Sebastian Sebulonsen.

- Det har været hele pakken, der har tiltalt mig, så da muligheden opstod, var jeg klar. Fansene vil lære, at jeg er ambitiøs og vil vinde, og jeg kommer til Brøndby IF for at skaffe resultater til klubben.

Sebulonsen træner med i Brøndby allerede fra fredag.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.