Brøndby-keeper: Skuffet hvis jeg ikke kommer med til VM

Brøndby-keeperen Mads Hermansen håber, han bliver en del af den VM-trup, Kasper Hjulmand udtager mandag.

Brøndbys målmand Mads Hermansen blev passeret en enkelt gang i søndagens 1-1-kamp ude mod OB. <i>Claus Fisker/Ritzau Scanpix</i>

Brøndbys målmand Mads Hermansen blev passeret en enkelt gang i søndagens 1-1-kamp ude mod OB. Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Mandag aften udtager landstræner Kasper Hjulmand sit VM-hold. Og med Union Berlin-keeper Frederik Rønnow ude på ubestemt tid kan det åbne en dør på klem for en VM-udtagelse til Brøndbys målmand Mads Hermansen.

Mads Hermansen vurderer, at døren er åben, og han vil blive skuffet, hvis han ikke får det positive opkald fra Kasper Hjulmand.

- Der har været en god mulighed for at spille sig på holdet, så selvfølgelig vil jeg blive skuffet, hvis jeg ikke kommer med.

Brøndby-keeperen vil dog ikke forvente for meget, da han kun har været med i landsholdssammenhæng en enkelt gang. Han har holdt snuden i sporet, og mandag aften får han at se, om hans hårde arbejde har båret frugt.

- Jeg har været med inde i varmen kort, men nu må vi se. Jeg har givet den gas og set det som en god mulighed, at jeg er i betragtning, siger han.

Mads Hermansen vil derfor holde ekstra øje med telefonen det næste døgns tid.

- Det er klart, jeg kommer da til at holde øje med telefonen. Jeg ved ikke lige med timer og minutter. Vi må se, siger han.

Mads Hermansen havde muligheden for at imponere Kasper Hjulmand søndag aften, da han og Brøndby-holdet spillede uafgjort 1-1 ude mod OB efter en sen fynsk scoring. Det var målmanden skuffet over.

- Vi blev for passive, men jeg synes egentlig, vi fik skabt de chancer, der skulle til for at vinde, så det er ærgerligt, at det kun blev til et point.

- Vi vinder for få kampe. Vi har vel fem-seks uafgjorte og tre sejre, så det ærgrer vi os selvfølgelig over, siger målmanden.

Det samme billede genkender Mads Hermansens cheftræner, Niels Frederiksen, som også mener, at det er et problem, at Brøndby spiller så mange uafgjorte kampe.

- Der ligger et efterslæb for os, der skal indhentes. Og det gør man ikke ved at spille uafgjort hele tiden, siger Niels Frederiksen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.