Brøndby-profil bekymrer sig ikke om Viborg i top-6-ræs

Brøndby-profil Daniel Wass bekymrer sig ikke om Viborg FF i top-6-ræset trods bundplacering efter nulløsning.

Daniel Wass (til venstre) koncentrerer sig hverken om tabellen eller modstanderne i kampen om at komme med i mesterskabsspillet. <i>Henning Bagger/Ritzau Scanpix</i>

Daniel Wass (til venstre) koncentrerer sig hverken om tabellen eller modstanderne i kampen om at komme med i mesterskabsspillet. Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det er kun blevet til en enkelt sejr i de sidste fem kampe for Brøndby IF. En nulløsning mod Viborg FF blev holdets anden pointdeler i streg, og holdet er hele otte point efter Viborg knap halvvejs gennem Superligaens grundspil.

Alligevel er Brøndby-profilen Daniel Wass overbevist om, at et hold som Viborg ikke ender med at snuppe en af de eftertragtede top-6-placeringer fra holdet fra Vestegnen, selv om de to hold spillede 0-0 søndag.

- Man skal ikke være bekymret for, at Viborg ender med at tage en top-6-placering fra os. Jeg koncentrer mig om, hvad vi selv laver, og vi skal i top-6.

- Der er hold, der gør det godt. Tillykke til dem. Vi skal skrabe nok point sammen til top-6, og det gør vi ved at vinde fodboldkampe.

- Jeg ved ikke, hvordan tabellen ser ud. Der er stadig mange kampe endnu, så det kigger jeg ikke på, siger Daniel Wass.

Brøndby er i tabellens nederste del efter tiende spillerunde med blot to point til nedrykningsstregen. Derfor ser træner Niels Frederiksen også noget mere nuanceret på situationen

- Der er ingen garantier for top-6. Vi har ikke skrabet nok point sammen, og det er afgørende, at vi bliver bedre frem mod slutningen af grundspillet.

- Der er hold, der har fået mange point, og der er hold, der har fået få point. Der er vi desværre et af de hold, der har fået få point.

- De sidste tre kampe har vi fået fem point, og vi burde have fået syv. Pointgennemsnittet i starten af sæsonen har været for lavt.

- Lige nu har vi et hold, der skal kunne dominere kampene og være bedst på bolden, men vi er ikke gode nok til at skabe chancer, siger Niels Frederiksen.

Viborg-træner Jacob Friis vil selvsagt ikke afvise, at hans hold ender med en top-6-placering.

- Superligaen er uhyre tæt, og der er mange dygtige hold og mange point at spille om.

- Det er vigtigt for os at holde vores præstationsniveau, hvor det er nu. Så skal vi nok få det, vi fortjener, siger Jacob Friis.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.