Brøndbys europæiske matchvinder tager selvtillid med i Parken

Marko Divkovic var meget glad for at have scoret det forløsende mål, da Brøndby vandt 1-0 over Basel.

Marko Divkovic har haft svært ved at finde målet for Brøndby, men han havde held med det i torsdagens 1-0-sejr over FC Basel. <i>Claus Bech/Ritzau Scanpix</i>

Marko Divkovic har haft svært ved at finde målet for Brøndby, men han havde held med det i torsdagens 1-0-sejr over FC Basel. Claus Bech/Ritzau Scanpix

Den kroatiske angriber Marko Divkovic har sørget for, at selvtillidskontoen er blevet tanket op hos både ham selv og holdkammeraterne inden søndagens storkøbenhavnske derby mod FCK i Parken.

Det siger Divkovic, efter at han torsdag aften blev matchvinder for Brøndby, da klubben vandt 1-0 på hjemmebane over FC Basel i Conference League-kvalifikationen efter en overbevisende præstation.

- At score et mål er altid fantastisk, men når det så er i Europa, så er det lidt mere specielt.

- Det er en fantastisk følelse, at jeg har kunnet hjælpe holdet med at få en fordel til det omvendte opgør. Jeg var sikker på, at jeg ville score, selv om det var lidt tæt på, at forsøget blev reddet.

- Målet og sejren har givet mig og holdet god selvtillid frem mod det kommende derby og returkampen i Basel, siger Divkovic.

Den kroatiske angriber blev skiftet ind midt i anden halvleg mod Basel, og cirka fem minutter efter indskiftningen scorede han opgørets eneste mål.

Det er dog kun halvdelen af arbejdet mod schweizerne, der nu er ordnet, understreger Divkovic.

- Vi ved, at det bliver svært nede i Schweiz, men vi ved også, at vi godt kan slå dem. Vi håber og tror på, at vi kan gå videre til næste runde.

- Basel er et stærkt hold med gode spillere, men vi viste, at vi godt kan slå dem, siger torsdagens matchvinder.

Divkovic og hans kolleger i Brøndbys offensiv har ofte haft svært ved at få nettet til at blafre.

Selv om det lykkedes en enkelt gang torsdag, kan der meget vel komme skærpet konkurrence i Brøndby-offensiven, inden transfervinduet lukker ved udgangen af august.

Det siger Brøndby-træner Niels Frederiksen.

- Vi kigger på noget ekstra offensiv styrke. Det kan både være noget, der kan være chanceskabende, men det kan også sagtens være en boksangriber, men det er der ikke noget nyt i, siger Niels Frederiksen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.