Brudt stime slår ingen skår i Brøndbys optimisme

Trods pointtabet mod AGF og en brudt sejrsstime var der fortsat glæde hos Brøndby over en god præstation.

Joe Bell og holdkammeraterne fra Brøndby fik ikke den tiende sejr på stribe i Superligaen, men mindre kan også gøre det. <i>Claus Bech/Ritzau Scanpix</i>

Joe Bell og holdkammeraterne fra Brøndby fik ikke den tiende sejr på stribe i Superligaen, men mindre kan også gøre det. Claus Bech/Ritzau Scanpix

Brøndby måtte nøjes med det ene point efter 1-1 mod AGF søndag på hjemmebane. En sejrsstime på ni kampe i træk i 3F Superligaen fik en ende.

Det kunne dog ikke ødelægge humøret i Brøndby, hvor både spillere og trænere hæfter sig mere ved, at man nu er på 12 kampe i træk uden nederlag, end at en unik stime blev stoppet.

- Endnu en gang tabte vi ikke. Det er vi egentlig okay tilfredse med. Det var en svær kamp. Vi viste, at vi har en ekstremt god stabilitet på holdet, mener cheftræner Niels Frederiksen.

- I de kampe, hvor man lige mangler det sidste, er det også vigtigt at kunne få et point, hvis ikke man kan få de tre.

Med kun en kamp mere, inden mesterskabsspillet går i gang, har hans optimisme frem mod de ti afgørende kampe om mesterskabet ikke lidt et knæk.

- Jeg synes, vi står godt rustet med så mange sejre i træk og 12 kampe uden nederlag. Vi har en god ballast og en stabil bund at stå på, siger han.

- At vi ikke taber, er vigtigt. Vi har næsten ikke tabt i denne sæson, og har man ikke kvaliteten til at tage de tre point, så skal man se, om man kan tage det ene. Det er også okay.

Brøndby var klart bedst i første halvleg mod AGF, som dog kom bedre med i opgøret efter pausen.

De marginaler, som i en lang periode har været med Brøndby, var ikke med søndag.

- Vi havde nogle muligheder, vi kunne have spillet endnu større, så med lidt held kunne vi godt have fået de tre point, siger midtbanespilleren Anis Slimane, som stod stærkt i billedet centralt.

Som sin træner kommer han heller ikke til at dvæle længe ved, at der blev tabt to point hjemme mod AGF.

- Vi er da lidt ærgerlige, når vi har været vant til at synge og danse. Men vi skal heller ikke glemme, at vi er ubesejret i 12 kampe. Så vi er stadig godt tilfredse, slår han fast.

Brøndby skal en tur til Aalborg for at møde AaB i sidste runde af grundspillet.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.