Buffon forlænger: Vil fortsætte til minimum 2024

Gianluigi Buffon vil fortsætte karrieren og har forlænget sin kontrakt med Parma frem til sommeren 2024.

Gianluigi Buffon har i indeværende sæson været fast mand mellem stolperne hos Serie B-klubben Parma. <i>Jonathan Moscrop/Ritzau Scanpix</i>

Gianluigi Buffon har i indeværende sæson været fast mand mellem stolperne hos Serie B-klubben Parma. Jonathan Moscrop/Ritzau Scanpix

Fodboldmålmanden Gianluigi Buffon nægter at lægge målmandshandskerne på hylden trods en alder af 44 år.

Den italienske verdensmester har netop forlænget samarbejdet med Parma frem til sommeren 2024. Det meddeler klubben på Twitter mandag.

Dermed er italieneren klar til at fortsætte karrieren, til han er minimum 46 år gammel.

Buffon skiftede til Parma forud for denne sæson, efter at klubben rykkede ned i den næstbedste italienske række.

I Serie B-klubben, hvor Buffon startede sin professionelle karriere i 1995, har målmanden fået fast spilletid i denne sæson med 23 kampe efter 26 spillerunder.

Buffon huskes nok allerbedst for sine mange år hos storklubben Juventus og på det italienske landshold. Han spillede i Juventus i perioderne 2001-2018 og 2019-2021.

I Torino-klubben, hvor han gennem en længere årrække var anfører, vandt han ti mesterskaber og var med i hele tre Champions League-finaler. Han har aldrig formået at vinde den prestigefyldte europæiske klubturnering.

Med sine 176 landskampe er han den spiller med flest af slagsen på det italienske landshold gennem tiden. I 2006 vandt han karrierens største triumf, da Italien vandt VM i Tyskland.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.