Chelsea køber stærk spanier til sit forsvar

Chelsea har købt den spanske venstreback Marc Cucurella af Brighton og udstyret ham med en seksårig aftale.

Mason Mount og Marc Cucurella var modstandere i sidste sæson, men skal nu sammen kæmpe for succes til Chelsea. <i>Glyn Kirk/Ritzau Scanpix</i>

Mason Mount og Marc Cucurella var modstandere i sidste sæson, men skal nu sammen kæmpe for succes til Chelsea. Glyn Kirk/Ritzau Scanpix

Chelsea har fredag lukket endnu en sommerhandel og tilføjet Marc Cucurella til sin trup.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Chelsea køber den 24-årige spanier af ligakonkurrenterne Brighton, som ifølge sig selv har fået en "rekordsum" for spilleren.

- Marc er en forsvarspiller fra højeste niveau med beviselige Premier League-kvaliteter, som styrker vores trup til den nye sæson yderligere, siger Chelseas formand, Todd Boehly, til klubbens hjemmeside.

Cucurella blev sidste sommer hentet fra hjemlandets Getafe til Brighton og imponerede stort i sin første sæson i den sydengelske klub.

Han blev blandt andet valgt til årets spiller i Brighton af både fans og holdkammerater efter at have bidraget med 38 kampe.

Det fik ifølge rygtebørsen mesterholdet Manchester City til at vise seriøs interesse, men i sidste ende løb Chelsea altså med venstrebacken.

Cucurella, der har fået en stor del af sin fodboldopdragelse i FC Barcelona, har lavet en seksårig kontrakt med Chelsea.

London-klubben sikrede sig torsdag en anden vigtig underskrift. Anfører César Azpilicueta lavede således en ny aftale, der gælder til sommeren 2024.

Chelseas forsvar kommer til at se en del anderledes ud i den nye sæson.

Ud over Cucurella, der også kan spille centralt, er også stopperen Kalidou Koulibaly kommet til fra Napoli.

Han er med til at dække hullet efter danske Andreas Christensen og tyske Antonio Rüdiger, som er skiftet til henholdsvis Barcelona og Real Madrid.

Mens Cucurella er skiftet fra Brighton til Chelsea, så har Brighton lånt forsvarsspilleren Levi Colwill i Chelsea for det kommende år.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.