Christensen ærgrer sig: Bayern-mål ødelagde vores rytme

Det var ikke en skade, der forhindrede Andreas Christensen i at spille CL-kamp til ende, beroliger han.

Andreas Christensen (til venstre) og resten af Barcelonas hold kom fra München uden point. <i>Marcelo Del Pozo/Reuters</i>

Andreas Christensen (til venstre) og resten af Barcelonas hold kom fra München uden point. Marcelo Del Pozo/Reuters

Det irriterer Barcelona-stopperen Andreas Christensen, at Bayern München tirsdag aften fik scoret to gange inden for kort tid i begyndelsen af anden halvleg, da sydtyskerne vandt storkampen i Champions League med 2-0.

Den danske landsholdsspiller mener ellers, at Barcelona havde spillet en god kamp indtil da, men efter de to Bayern-scoringer fandt spanierne ikke den rytme, der kunne sikre holdet et point.

- Vi ville gerne have scoret et mål eller to i første halvleg. Vi startede anden halvleg okay, men så blev et hjørnespark afgørende, og det er lidt ærgerligt, for det var lige det, der ikke måtte ske. Det ødelagde vores rytme, og derfra skulle vi til at jagte.

- Vi kan være glade for første halvleg, og i anden halvleg var der også positive ting, men vi skulle jagte mål og fandt aldrig helt den rytme, vi gerne ville have. Men vi kunne have reduceret til 1-2 og lagt et pres på dem, siger Andreas Christensen til TV3+.

Barcelona-træner Xavi er på linje med danskeren. Hans mandskab kendte ikke sin besøgelsestid, mener han.

- Vi havde seks eller syv store målchancer, men brændte dem, mens Bayern udnyttede deres muligheder. Vi gav dem god modstand, og hvis vi havde scoret først, var det blevet en helt anden kamp.

- Vi skal lære af de fejl, vi begik. Men overordnet set synes jeg, at vi spillede en god kamp. Den var god nok til, at vi kunne have vundet - ikke bare spillet uafgjort, siger Xavi ifølge uefa.com.

Andreas Christensen blev skiftet ud inden de sidste 20 minutter, men det var ikke af taktiske årsager i jagten på et mål.

- Jeg har været lidt syg, og jeg skal stadig finde formen igen, så jeg tror, at de kunne se, at jeg så lidt træt ud. Men jeg skubber på for at kunne starte inde igen i weekenden, siger Andreas Christensen.

På lørdag skal Barcelona møde Elche i La Liga. Dernæst kan Andreas Christensen rejse til Danmark for at møde ind i landsholdslejren i Helsingør.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden