City-fan er udelukket i fire år for Robin Olsen-chikane

En fodboldfan er blevet udelukket i fire år for at invadere banen og skabe ballade efter Manchester City-kamp.

Aston Villa-keeper Robin Olsen fjernede en røgbombe under Premier League-kampen ude mod Manchester City 22. maj. Senere blev han chikaneret og slået. En fan har nu fået en straf for en del af balladen. <i>Oli Scarff/Ritzau Scanpix</i>

Aston Villa-keeper Robin Olsen fjernede en røgbombe under Premier League-kampen ude mod Manchester City 22. maj. Senere blev han chikaneret og slået. En fan har nu fået en straf for en del af balladen. Oli Scarff/Ritzau Scanpix

Fire års udelukkelse fra fodbold.

Det er straffen for Paul Colbridge, en Manchester City-fan, som generede Aston Villas målmand Robin Olsen efter den sidste kamp i Premier League i maj.

Det har Manchester Magistrates' Court fastslået, skriver BBC.

37-årige Paul Colbridge fra Salford invaderede banen sammen med tusinder af fans og var med til at skabe ballade og chikanere Robin Olsen.

Flere andre City-fans konfronterede også Robin Olsen under baneinvasionen, og et decideret overfald på svenskeren efterforskes stadig, skriver BBC.

Tidligere er det beskrevet, at en fan slog Robin Olsen i baghovedet. Det efterforskes stadig uafhængigt af sagen mod Paul Colbridge, der er dømt for andre forseelser under baneinvasionen.

Paul Colbridge har ifølge anklageren Nick Smart chikaneret Robin Olsen og provokeret Aston Villas fans og med sin opførsel tilskyndet andre til at gøre det samme.

Paul Colbridge har erkendt, at han ulovligt invaderede banen og har været en del af balladen. Han skal betale 795 pund i bøde. Det svarer til lidt under 7000 kroner.

- Det var en dum handling og noget, jeg fortrød med det samme, siger Paul Colbridge i retten, hvor han repræsenterede sig selv.

Han forklarer, at det ikke var gennemtænkt, og at han var beruset.

- For mig var det drevet af alkohol. Jeg fandt om mandagen en fra klubben og sendte en undskyldning via e-mail.

- Det var et øjeblik af vanvid. Ren eufori. Jeg har klubben i mit hjerte. Jeg har været til Citys kampe i 20 år, jeg er sæsonkortholder og har aldrig været på banen før, siger han.

City vandt det engelske mesterskab i sidste spillerunde med en sejr på 3-2 over Aston Villa.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Ansat på skole sigtet for at krænke flere børn
Luk