Conte begrunder tidlig Højbjerg-udskiftning med udmattelse

Det var blevet besluttet at dele spilletid i Tottenham-kamp mellem Højbjerg og hans midtbanekollega Bentancur.

Pierre-Emile Højbjerg, der selvfølgelig er med i Danmarks VM-trup, var kortvarigt en tur i græsset i første halvleg og så ud til at tage sig til sin ankel. Han spillede dog halvlegen færdig uden at vise tegn på en skade. <i>Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix</i>

Pierre-Emile Højbjerg, der selvfølgelig er med i Danmarks VM-trup, var kortvarigt en tur i græsset i første halvleg og så ud til at tage sig til sin ankel. Han spillede dog halvlegen færdig uden at vise tegn på en skade. Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix

Der har været stort fokus på de danske landsholdsspilleres skadesstatus frem mod VM i Qatar, og onsdag førte en tidlig udskiftning af Pierre-Emile Højbjerg formentlig til rynker i panden hos flere danske fodboldiagttagere.

Udskiftningen under Tottenhams pokalnederlag skyldtes dog træthed.

Det forklarer Tottenham-manager Antonio Conte, der ikke nævner noget om en skade til landsholdsstjernen.

Det fremgår i kommentarer efter kampen ifølge mediet football.london, som følger de store engelske hovedstadsklubber.

Højbjerg var ikke den eneste spiller, der blev sparet under kampen som følge af træthed og et tæt kampprogram, forklarer den italienske manager.

Da Conte bliver spurgt, om Højbjerg er ok, svarer han ifølge mediet:

- Pierre er endnu en spiller, som har spillet alle kampe, alle kampe. Jeg forsøgte at klare den situation ved at dele udmattelsen mellem Højbjerg og Bentancur, siger Conte ifølge football.london.

Det var netop midtbanekollegaen Rodrigo Bentancur, som kom på banen i stedet for Højbjerg.

- Vi taler om to spillere, som har spillet hver eneste kamp. Derfor spillede han kun første halvleg, og Rodrigo spillede den anden. Det besluttede jeg sammen med spillerne, siger Conte ifølge mediet.

I onsdagens kamp blev Tottenham ekspederet ud af den lille af de to engelske pokalturneringer, Carabao Cup, efter et 0-2-nederlag til Nottingham Forest.

Pierre-Emile Højbjerg var kortvarigt en tur i græsset i første halvleg og så ud til at tage sig til sin ankel. Han spillede dog halvlegen færdig uden at vise tegn på en skade.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.