Cornelius er dømt ude af CL-brag mod Sevilla

Andreas Cornelius er ikke blevet sin skade kvit og misser opgøret mod Sevilla, meddeler FC København.

Andreas Cornelius startede inde mod Dortmund, men han kommer ikke i aktion mod Sevilla. <i>Ulrik Pedersen/Ritzau Scanpix</i>

Andreas Cornelius startede inde mod Dortmund, men han kommer ikke i aktion mod Sevilla. Ulrik Pedersen/Ritzau Scanpix

FC København-træner Jess Thorup skal finde et alternativ til Andreas Cornelius som frontangriber, når københavnerne onsdag tager imod Sevilla i Parken.

FCK har offentliggjort truppen til kampen, og Cornelius er ikke med. Han er fortsat skadet, oplyser fodboldklubben på sin hjemmeside.

Det samme er målmand Kamil Grabara og kantspilleren Akinkunmi Amoo ifølge trupudtagelsen.

På tirsdagens pressemøde forud for kampen mod Sevilla meldte træner Jess Thorup den nyindkøbte angriber tvivlsom.

- Hvis han ikke bliver klar, har vi andre planer i skuffen. Men det vil selvfølgelig være et stort slag, lød det fra Thorup.

Det er problemer med den ene læg, som holder den store angriber ude. Han deltog i opvarmningen til kampen mod OB i lørdags, men smerterne i læggen tog til, og han blev derfor holdt ude af opgøret.

Cornelius blev hentet hjem fra Trabzonspor denne sommer, kort efter at FCK havde sikret sig pladsen i Champions League efter en samlet sejr over selv samme Trabzonspor.

Han spillede hele superligakampen mod Silkeborg i starten af måneden og fik også fuld spilletid mod Borussia Dortmund i den første Champions League-runde. Siden har skaden holdt ham ude.

FCK tabte den første kamp i gruppespillet med 0-3 ude mod Dortmund og skal hjemme mod danskerklubben Sevilla forsøge at hente de første point.

Sevilla råder over både den tidligere FCK'er Thomas Delaney og Kasper Dolberg.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden