Corona får Kina til at trække sig fra Swiss Open

Samtlige kinesiske spillere har trukket sig fra Swiss Open, da der var opstået smitte blandt spillerne.

Hverken Chen Yu Fei eller andre af hendes kinesiske landsmænd kommer i aktion i Basel i denne uge. <i>Rui Vieira/Ritzau Scanpix</i>

Hverken Chen Yu Fei eller andre af hendes kinesiske landsmænd kommer i aktion i Basel i denne uge. Rui Vieira/Ritzau Scanpix

Et kig på deltagerlisten til denne uges Swiss Open i badminton afslører, at der ikke er en eneste deltager fra Kina med længere.

Coronasmitte blandt nogle spillere samt skader har fået den stolte badmintonnation til kollektivt at trække sig fra Super 300-turneringen i Basel.

Det oplyser Det Internationale Badmintonforbund (BWF) tirsdag ifølge Reuters.

- Det kinesiske forbund opdagede nogle coronatilfælde og flere skader blandt spillerne, lyder det BWF.

- Med henvisning til sikkerheden og sundheden for alle deltagerne ved turneringen, har Team China trukket alle sine spillere fra Swiss Open.

Kina havde det topseedede par i både damedouble og mixeddouble i turneringen, mens også Chen Yu Fei var topseedet i damesingle.

Kina er historiens mest vindende badmintonnation ved OL, men kommer lige fra et skuffende All England. Her blev det ikke til en eneste titel i de fem kategorier for kineserne.

Danmarks triumfator i Birmingham, Viktor Axelsen, er topseedet i herresingle i Schweiz. Landsmand Anders Antonsen er andenseedet.

Super 300 er det næstlaveste turneringsniveau på World Touren i Badminton.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.