Damsgaard er klar til comeback efter skadesmareridt

Næsten et halvt år efter sin seneste kamp er Mikkel Damsgaard tilbage i træning hos Sampdoria.

Mikkel Damsgaard har på grund af sin skade kun spillet syv kampe for Sampdoria i denne sæson. (arkivfoto). <i>Marco Bertorello/Ritzau Scanpix</i>

Mikkel Damsgaard har på grund af sin skade kun spillet syv kampe for Sampdoria i denne sæson. (arkivfoto). Marco Bertorello/Ritzau Scanpix

Fodboldlandsholdsspilleren Mikkel Damsgaard er klar til at genoptage træningen i sin klub, Sampdoria, efter en skadespause der snart runder et halvt år.

Efter at have genoptrænet i Danmark er Damsgaard tilbage i Italien, og i et interview med klubbens hjemmeside siger han, at han stræber efter at komme i kamp hurtigt.

- Jeg vil gerne lave det, jeg elsker, og jeg elsker at spille fodbold. Jeg er glad for, at jeg har det godt igen og kan begynde at spille.

- Jeg har trænet hårdt, og jeg er klar til at komme tilbage så snart som muligt, men vi må vente at se, siger Damsgaard.

Han har ikke været i kamp, siden 12. oktober, hvor han udgik kort før pausen i VM-kvalifikationskampen mod Østrig.

Siden blev han angrebet af en bakterie i knæet. Men hvad det helt præcist er, der har holdt kometen fra sidste sommers EM ude så længe, er fortsat ikke fuldt belyst.

- Det er svært at forklare. Jeg har været syg og har været på hospitalet. Det har været hårdt. Men jeg er kommet over det. Jeg fik den rigtige medicin og har arbejdet hårdt for at kunne spille igen, siger Mikkel Damsgaard.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.