Danmark glæder sig over kamprækkefølge i EM-mellemrunden

Det passer de danske spillere godt, at de starter med at møde Ungarn og Kroatien, som måske er mere trætte.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Mens Danmark fik den måske sværeste kamp mod værtsnationen Slovenien at starte det indledende gruppespil ved EM med, så vækker kamprækkefølgen i mellemrunden noget mere glæde.

Her åbner Danmark mod Ungarn torsdag, mens Kroatien venter lørdag, inden holdet får tre hviledage før mødet med Norge.

- Nu skal vi møde to Balkan-lande til en start, og det er måske meget fint i forhold til vores restitution kontra deres restitution, lyder det fra Danmarks øjeblikkelige EM-topscorer, Emma Friis.

- Og så har vi nogle dage, inden vi skal møde Norge, og det er nok også meget okay.

Andrea Hansen, som er kommet ind i truppen efter første kamp, er på linje med Emma Friis. Hun mener også, at Danmark formentlig er bedre restitueret efter det indledende gruppespil end Ungarn og Kroatien, der ikke har så brede trupper.

- Jeg føler egentlig, der er okay overskud, og jeg tror måske, det er bedre at få hviledagene op til en eventuelt vigtig kamp mod Norge. Så jeg tror, det er et okay program, vi har fået, siger hun.

Det danske hold har brugt onsdagen på at rejse fra Celje til Ljubljana, hvor både Danmarks mellemrundegruppe og eventuelle slutkampe skal afvikles.

Både Emma Friis og Andrea Hansen har det fint med sceneskiftet og at få set noget andet og smage på en anden hotelbuffet. Landstræner Jesper Jensen er lidt mere forbeholden.

- I bund og grund er det en forstyrrelse. Vi er gode til at være i det og til at være sammen, så på den måde ville vi hellere være blevet i vores vante omgivelser og have holdt den rytme, lyder det fra landstræneren.

- Det koster bare flere kræfter, at vi skal pakke ned, pakke en bus, afsted, vi kan ikke have vores dagsrytme, og så skal vi ud og træne med lidt trætte ben. Så alt i alt ville det være bedre at blive.

- Men nu får vi set en ny by, og vi får noget andet i buffeten.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.