Dansk debutant afslutter EM med bronzemedalje

Cecilie Jeanette Dam Mortensen vandt bronze i masters-kategorien ved EM i Aalborg. Igen var overmagten svensk.

Danmarks bowlingkvinder vandt sølv i trio og bronze i teams, mens Cecilie Jeanette Dam Mortensen tog en individuel bronzemedalje i masters. (Arkivfoto) <i>Hindsgaul Kommunikation/Free</i>

Danmarks bowlingkvinder vandt sølv i trio og bronze i teams, mens Cecilie Jeanette Dam Mortensen tog en individuel bronzemedalje i masters. (Arkivfoto) Hindsgaul Kommunikation/Free

Det blev ikke til hjemmebaneguld under EM, men de danske bowlingkvinder kan alligevel se tilbage på et mesterskab i Aalborg med tilfredshed.

På sidstedagen lørdag bowlede EM-debutanten Cecilie Jeanette Dam Mortensen sig til bronze i den prestigefulde masters-kategori efter en stærk præstation lørdag aften.

Det bragte Danmark op på tre medaljer ved europamesterskabet, der har strakt sig fra 10. august og frem til 20. august.

Første medalje var af sølv og blev sikret af Mika Glud Guldbæk, Mai Ginge Jensen og Cecilie Jeanette Mortensen Dam i kategorien trio. Sverige stod i vejen i finalen.

Det var også svenskerne, som i kategorien teams agerede stopklods for Danmark. Det skete i semifinalen og resulterede i dansk bronze.

I den individuelle masters-kategori var overmagten nok engang blå og gul. Rutinerede Jenny Wegner fra den anden side af Øresund stækkede Cecilie Jeanette Dam Mortensen i semifinalen.

Den danske EM-debutant fik dog vist sig fornemt frem og blev altså dansk metaltopscorer i Aalborg. Hun endte med tre medaljer, da hun også var med på holdet i trio og teams.

Det danske EM-hold bestod af seks kvinder. Foruden de tre allerede nævnte var også Sascha Aaen Wedel, Camilla Keller og Malene Uglsøe Køhler en del af holdet.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.