Dansk EM-medaljehøst skuffer

Jens Meibom havde forventet bedre danske resultater ved badminton-EM i Madrid.

Viktor Axelsen (guld) og Anders Antonsen (sølv) levede begge op til forventningerne ved badminton-EM i Madrid. Men overordnet var det ikke et stort EM for det danske hold, mener sportschef. <i>Rodrigo Jimenez/Ritzau Scanpix</i>

Viktor Axelsen (guld) og Anders Antonsen (sølv) levede begge op til forventningerne ved badminton-EM i Madrid. Men overordnet var det ikke et stort EM for det danske hold, mener sportschef. Rodrigo Jimenez/Ritzau Scanpix

MADRID:En guldmedalje, en sølvmedalje og fire bronzemedaljer.

Det var Danmarks medaljehøst ved det netop afviklede badminton-EM i spanske Madrid. Dermed formåede den danske delegation ikke at indfri sin egen minimumsmålsætning om at tage ti medaljepoint.

Danmark endte med ni medaljepoint, og det er et uacceptabelt udbytte af europamesterskabet, hvor Danmark har for vane at være en dominerende nation. Sådan lyder det fra Badminton Danmarks elite- og sportschef, Jens Meibom.

- Det er ikke godt nok, at vi ikke formåede at opfylde vores acceptable målsætning, selv om vi ikke var afsted med et fuldt hold og havde afbud fra potentielle medaljetagere som Rasmus Gemke samt Kim Astrup/Anders Skaarup.

- Der var nogle, vi havde forventet mere fra, og trods afbud skal vi stadig være i stand til at leve op til vores acceptable målsætning. Derfor er vi ikke tilfredse med det samlede resultat ved dette års EM, siger Jens Meibom i en pressemeddelelse.

I udregningen af medaljepoint tæller en guldmedalje tre point, en sølvmedalje to point og en bronzemedalje et point.

Viktor Axelsen vandt guld efter at have slået Anders Antonsen i en rent dansk finale - den eneste med dansk repræsentation.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.