Dansk golfspiller med vinderchancer går kold i ørkenen

Joachim B. Hansen spillede med om sejren, men faldt helt sammen og lavede blandt andet en triplebogey.

Dubai Desert Classic Golf <i>Kamran Jebreili/Ritzau Scanpix</i>

Dubai Desert Classic Golf Kamran Jebreili/Ritzau Scanpix

Han startede lørdagen som delt femmer, men Joachim B. Hansen spillede en frygtelig runde i Dubais ørken og dumpede langt, langt ned i stillingen.

Den danske golfspiller havde vinderchancer i Dubai Desert Classic, hvor der er næsten ni millioner kroner i præmie til sejrherren, men han formøblede det med en runde i ni slag over par.

Dermed slutter Joachim B. Hansen dagen som nummer 59 i samlet to slag over par. Det betyder samtidig, at han ikke længere er bedste dansker i feltet.

Det er til gengæld Rasmus Højgaard på 33.-pladsen i to slag under par. Det er ti slag dårligere end den førende sydafrikaner, Justin Harding.

Søren Kjeldsen ligger som nummer 45 i par. Thomas Bjørn og Thorbjørn Olesen ligger side om side med Joachim B. Hansen på 59.-pladsen. Lucas Bjerregaard sluttede på 80.-pladsen og kommer ikke i spil søndag.

Joachim B. Hansen havde ellers mulighed for at få god inspiration lørdag.

Han gik således tredje runde sammen med verdensstjernen Rory McIlroy, som da også diskede op med højt niveau og spillede sig op på andenpladsen, hvor han er to slag efter Harding.

Joachim B. Hansen lagde da også ud med en birdie på andet hul, men på femte hul gik det første gang galt. Her lavede han en bogey, og det gentog han på hul syv og otte.

På niende hul nåede han bunden, da han lavede en triplebogey. Det kunne han ingenlunde rejse sig fra, selv om han på 13. hul lavede en birdie. Han lavede således yderligere to bogeys og en dobbeltbogey.

Der er i alt godt 53 millioner kroner i præmiepuljen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.