Dansk landsholdsbobler rykker permanent til Mainz

Marcus Ingvartsen skifter permanent fra Union Berlin til Mainz, som han har været udlejet til hele sæsonen.

I lørdags rundede Marcus Ingvartsen sæsonen af i Bundesligaen ved at score to mål i hjemmekampen mod Eintracht Frankfurt. <i>Torsten Silz/Ritzau Scanpix</i>

I lørdags rundede Marcus Ingvartsen sæsonen af i Bundesligaen ved at score to mål i hjemmekampen mod Eintracht Frankfurt. Torsten Silz/Ritzau Scanpix

Den danske angriber Marcus Ingvartsen har fået sin fremtid på plads.

Efter at have tilbragt hele sæsonen på lån i Mainz skifter han nu permanent til bundesligaklubben, der trænes af landsmanden Bo Svensson. Han har underskrevet en treårig kontrakt med Mainz og siger dermed endegyldigt farvel til Union Berlin.

Det bekræfter den danske angriber i et interview med Ekstra Bladet. Efterfølgende har Mainz også bekræftet overgangen på sin hjemmeside.

Her fortæller Ingvartsen, at han er glad for at arbejde sammen med cheftræner Bo Svensson, der primært ser Ingvartsen som angriber og ikke som kant eller midtbanespiller.


- Når vi er på banen, så foregår det hele på tysk. Men når vi har vores snakke uden for banen og sådan lidt løbende, så er det meget rart at kunne snakke lidt dansk en gang imellem.

- Han var en af de overvejende grunde til, at lejeaftalen kom til at ske, og jeg ved, at han ser mig som angriber. Han ved, hvad jeg står for, og jeg havde gode snakke med ham inden skiftet, siger Ingvartsen til avisen.

Det koster cirka to millioner euro at købe danskeren fri af kontrakten med Union Berlin, skriver Kicker.

Den tidligere superligatopscorer lavede seks bundesligamål i den netop afsluttede sæson.

Bo Svensson forventer, at målfrekvensen stiger i fremtiden.

- Marcus er faldet godt til i truppen og i Mainz, selv om den første sæson ikke har været let for ham på grund af skader.

- Marcus har andre kvaliteter end hans rivaler i angrebet, og vi er overbeviste om, at han kommer til at spille en endnu vigtigere rolle for os i den kommende sæson, siger den danske træner til klubbens hjemmeside.

26-årige Ingvartsen fik landsholdsdebut i marts sidste år, da han blev skiftet ind og scorede i 8-0-nedsablingen af Moldova i Herning. Det er hans hidtil eneste landskamp, men han var også udtaget til holdet i efteråret.

Han har også en fortid i FC Nordsjælland og belgiske Genk.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.