Danske golfherrer halter efter toppen i Wales

Tre danskere gik første runde af Cazoo Open i par, mens fem danskere gik første runde over par.

Marcus Helligkilde nåede at være fire under par på første runde i Wales, men endte alligevel med at gå banen rundt i et slag over par. <i>Sam Greenwood/Ritzau Scanpix</i>

Marcus Helligkilde nåede at være fire under par på første runde i Wales, men endte alligevel med at gå banen rundt i et slag over par. Sam Greenwood/Ritzau Scanpix

Første runde af DP World Tour-turneringen Cazoo Open i walisiske Newport var en skuffende oplevelse set med danske briller.

Ingen af turneringens otte danskere formåede således at gå banen rundt under par.

Marcus Helligkilde, Lucas Bjerregaard og Joachim B. Hansen kunne gå i klubhuset i par efter alle at have brugt 71 slag. De er derfor blandt de 22 spillere, der indtager en delt 35.-plads efter første runde.

Helligkilde havde ellers fået en forrygende åbning på runden, da han var fire slag under par og delt nummer et efter sine første ni huller, men mistede fuldstændig pusten på sine sidste ni huller og faldt tilbage i stillingen.

I sidste uge debuterede 23-årige Oliver Hundebøll Jørgensen på DP World Tour med en imponerende femteplads, men torsdag sluttede han i den modsatte ende af feltet efter en runde i fem slag over par.

Jeff Winther, Søren Kjeldsen, Thorbjørn Olesen og Niklas Nørgaard Møller gik ligeledes første runde over par og skal jagte oprejsning fredag.

En trio bestående af franskmanden Julien Guerrier, skotten Connor Syme og englænderen Dale Whitnell fører turneringen. De gik første runde i fire slag under par.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden