Danskere får klø af dartstjerner i Forum

De tre danske deltagere ved Nordic Darts Masters i Forum tabte alle deres kampe i første runde fredag.

Gerwyn Price (på billedet) vandt sin kamp mod danske Brian Løkken fredag. (Arkivfoto) <i>Tibor Illyes/Ritzau Scanpix</i>

Gerwyn Price (på billedet) vandt sin kamp mod danske Brian Løkken fredag. (Arkivfoto) Tibor Illyes/Ritzau Scanpix

Vladimir Andersen, Benjamin Drue Reus og Brian Løkken er alle færdige i den stjernespækkede turnering Nordic Dart Masters, som spilles i Forum i København.

Den danske trio røg ud, da første runde af turneringen blev afviklet fredag aften.

Benjamin Drue Reus var på scenen som den første dansker, men fik ikke et ben til jorden mod belgiske Dimitri van den Bergh, som er nummer ni på verdensranglisten.

Drue Reus tabte 0-6. Bedre gik det for Brian Løkken, der endda mødte mægtige Gerwyn Price. Waliseren er nummer to på verdensranglisten og vandt sidste år VM.

Men det skræmte tydeligvis ikke Løkken, som både kom foran 1-0 og 2-1, inden Price skruede bissen på og tog en sejr på 6-2.

Så var Vladimir Andersen den sidste til at holde den danske fane højt. Andersen lignede på forhånd det bedste bud på en dansk vinder, da han er den eneste fra Danmark, som har kvalificeret sig til at være fast deltager på dartforbundet PDC's Pro Tour.

Men mod engelske Michael Smith, som har været i to VM-finaler og ligger nummer fire på verdensranglisten, måtte Andersen altså give fortabt. Smith tog en sikker sejr på 6-2.

Den kvindelige dartpioner Fallon Sherrock er også med ved Nordic Darts Masters og vandt sin kamp fredag.

Sherrock, som i slutningen af 2019 blev den første kvinde til at vinde en kamp ved VM, er en af otte profiler, som er faste deltagere i World Series of Darts-turneringerne, som Nordic Darts Masters er en del af.

De møder ved hver turnering otte spillere fra den region, den pågældende turnering afholdes i. I Nordic Darts Masters er der ud over de tre danskere en lette, en litauer, en svensker, en finne og en islænding med.

De tabte alle fredag, og derfor er det de otte medbragte dartstjerner, der lørdag eftermiddag skal spille kvartfinaler. Semifinalerne og finalen finder sted lørdag aften.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.