DBU-formand taler onsdag på ekstra pressemøde i Qatar

Jesper Møller, som har fået kritik for ikke at være aktiv nok i debatten, deltager på et pressemøde i Qatar.

Jesper Møller har været usynlig i debatten under VM i Qatar, og det har han fået kritik for. Onsdag stiller han op til pressemøde. (Arkivfoto). <i>Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix</i>

Jesper Møller har været usynlig i debatten under VM i Qatar, og det har han fået kritik for. Onsdag stiller han op til pressemøde. (Arkivfoto). Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Dansk Boldspil-Union (DBU) afholder onsdag et ekstra pressemøde.

Det sker på baggrund af de seneste dage og ugers begivenheder, oplyser forbundet.

På pressemødet, der afholdes klokken 12 dansk tid, vil formand Jesper Møller, direktør Jakob Jensen og fodbolddirektør Peter Møller være til stede.

Særligt Jesper Møller har fået kritik for ikke at være synlig nok i den livlige debat, der har omgærdet VM-slutrunden i Qatar.

DBU havde i forvejen planlagt en presseseance om eftermiddagen før træningen, men pressemødet med ledelsen var ikke oprindeligt på programmet.

Det danske forbund har været i centrum de seneste dage i sagen om det særlige anførerbind OneLove, som Simon Kjær skulle have båret under VM.

Men en trussel om sportslige sanktioner fra Det Internationale Fodboldforbund (Fifa) fik Danmark og seks andre lande til at droppe markeringen.

Det Tyske Fodboldforbund (DFB) meddelte tirsdag, at det overvejer at få sagen prøvet hos Den Internationale Sportsdomstol (CAS). Det er uvist, hvordan danskerne forholder sig til den mulige retssag.

Jesper Møller er blevet fotograferet sammen med Fifa-præsident Gianni Infantino i forbindelse med åbningen på VM. Til stede var også tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt, som er med til VM som formand for DBU's Governance- og Udviklingskomité.

Infantino holdt lørdag en tale, hvor han langede kraftigt ud efter europæiske nationer, der som Danmark har kritiseret Qatar som vært for mesterskabet.

Det fik efterfølgende Peter Møller til at sige, at han var rystet over ordene fra den øverste leder af fodboldforbundet.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.