De Gea tager ansvaret for United-kollaps mod Brentford

Målmand David de Gea mener, at han er skyld i Manchester Uniteds 0-4-lussing hos Brentford.

David de Gea stillede sig frem og tog ansvaret for Manchester Uniteds 0-4-nederlag mod Brentford lørdag. <i>John Sibley/Ritzau Scanpix</i>

David de Gea stillede sig frem og tog ansvaret for Manchester Uniteds 0-4-nederlag mod Brentford lørdag. John Sibley/Ritzau Scanpix

Manchester United faldt lørdag sammen og tabte 0-4 hos danskerklubben Brentford i Premier League.

Ingen af holdets spillere inklusiv den danske landsholdsprofil Christian Eriksen strålede, men keeper David de Gea stiller sig alligevel frem og tager ansvaret for kollapset.

- Det var mig, der fik os til at tabe kampen. Det var en ussel indsats af mig. Efter den første og anden fejl blev det svært for holdet at spille. Det var en forfærdelig dag, siger spanieren til Viaplay ifølge TT.

De Gea lavede et regulært drop ved Brentfords første mål, og ved det andet spillede han bolden ud til en presset Christian Eriksen. Og han mistede bolden til landsholdskollega Mathias Jensen, som øgede til 2-0.

- Jeg skulle have læst kampen bedre og have slået længere bolde. Jeg skal ikke aflevere til Eriksen i den situation.

- Vi forsøger altid at spille og have bolden, men de pressede mand mod mand over det hele, siger de Gea om fadæsen.

Manchester United nye manager, Erik ten Hag, begræder sit holds store fejl og kalder indsatsen for ringe. Han understreger desuden, at han gerne ser holdet forstærket.

- Det er åbenlyst, at vi har brug for spillere, men jeg vil ikke tænke på det nu. De gode spillere, som vi har, burde have gjort det bedre, siger hollænderen til BBC.

Manchester United er uden point efter to kampe. Det er ikke sket siden 1992.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden