Delaney efter stort nederlag til City: Vi er i modvind

Sevilla-danskeren Thomas Delaney tager hatten af for Manchester City, men forventer et bedre resultat mod FCK.

Thomas Delaney (til højre) blev pillet ud i pausen af kampen mod Manchester City. <i>Thomas Coex/Ritzau Scanpix</i>

Thomas Delaney (til højre) blev pillet ud i pausen af kampen mod Manchester City. Thomas Coex/Ritzau Scanpix

Sevilla har fået en skidt start på sæsonen, og tirsdag aften blev der sat endnu en streg under elendighederne i nederlaget på 0-4 til Manchester City i Champions League.

Særligt i anden halvleg var der klasseforskel på de to hold, og Sevilla må nu indse, at det hverken kører i La Liga eller Europa.

- City er et godt hold. Det viste sig også at være et bedre hold i dag og på papiret, siger Sevilla-danskeren Thomas Delaney til Viaplay efter tirsdagens ydmygelse.

Han kalder den nuværende periode med det store nederlag til City og blot et point i fire kampe for "en hård tid".

- Det hænder både i en spillers karriere og i klubbers historie, at man kommer i modvind. Det er vi lige nu. Det er op til os at finde en løsning. Transfervinduet er lukket, så det er den her gruppe, der skal komme igennem det, forklarer midtbanespilleren.

Sevillas forsvar blev indimellem splittet ad af Manchester Citys stjerner. Gentagne gange stod hyperfarlige Erling Haaland helt alene i feltet, og to af gangene resulterede det i norske scoringer.

Delaney, som selv blev pillet ud i pausen tirsdag, vil dog ikke pege fingre. Han mener, at det også er spillet med bolden, den er gal med.

Skal Sevilla videre til ottendedelsfinalerne i Champions League, gør holdet klogt i at få point ude mod FC København i næste uge.

For Thomas Delaney bliver det et gensyn med den klub, han brød igennem i, før han rykkede videre i januar 2017. Forinden venter der dog en udekamp mod Martin Braithwaites Espanyol i ligaen.

- Det glæder jeg mig til (kampen mod FCK, red.). Lige nu er det ikke i mine tanker. Vi har en utroligt vigtig kamp i weekenden.

- Jeg har selvfølgelig kæmpe respekt for FCK. Det er et godt hold, som har haft en flot vej til Europa. Men det er også et hold, vi skal være bedre end, siger han til Viaplay.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.