Den tidligere Aalborg- og Frederikshavn-spiller Tobias Kisum er død

Tobias Kisum er pludselig død i en alder af 37 år

Tobias Kisum var en del af det Frederikshavn White Hawks-hold, der i 2013 tvang Sønderjyske ud i syv finalekampe. <i>Arkivfoto: Bente Poder</i>

Tobias Kisum var en del af det Frederikshavn White Hawks-hold, der i 2013 tvang Sønderjyske ud i syv finalekampe. Arkivfoto: Bente Poder

INDLAND:Den tidligere ishockeyspiller Tobias Kisum, der havde en fortid hos både Frederikshavn White Hawks og det daværende AaB Ishockey, er pludselig død i en alder af 37 år.

Det fortæller Tobias Kisums barndomsklub Rungsted Seier Capital på sin hjemmeside.

- Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om Tobias Kisums bortgang - blot 37 år gammel - den 11. april 2023, lyder det fra den nordsjællandske klub.

Tobias Kisum spillede for AaB Ishockey - forløberen for Aalborg Pirates - fra 2008 til 2012, mens det blev til en enkelt sæson for Frederikshavn White Hawks fra 2012 til 2013. Dermed var Tobias Kisum en del af det Frederikshavn-hold, der i 2013 var tæt på at vinde mesterskabet. I sidste ende blev det dog til et overtidsnederlag i den syvende og afgørende DM-finale mod Sønderjyske.

Tobias Kisum sluttede sin ishockeykarriere med to sæsoner i barndomsklubben Rungsted fra 2014 til 2016. Siden havde han en civil karriere som advokat, og som sådan var han aktiv i Metal Ligaens disciplinærudvalg indtil for få uger siden.

Tobias Kisum efterlader sig sin hustru Maj og parrets to børn.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.