Denis Vavro beklager sviner mod Lazio efter FCK-udløb

FC Københavns lejeaftale med Denis Vavro udløb torsdag, og fredag beklager slovakken en sviner mod Lazio.

Denis Vavro, der ikke længere er på kontrakt i FC København, beklager nogle udtalelser mod sin italienske klub og arbejdsgiver, Lazio. <i>Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix</i>

Denis Vavro, der ikke længere er på kontrakt i FC København, beklager nogle udtalelser mod sin italienske klub og arbejdsgiver, Lazio. Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Denis Vavro har set sig nødsaget til at sende en uforbeholden undskyldning til den italienske fodboldklub Lazio, der ejer ham.

Forsvarsspilleren, der i foråret var lejet ud til FC København og havde udløb torsdag, fortryder, at han fik sagt nogle mindre pæne ting om Lazio i et interview på videoplatformen Twitch.

Her fik Vavro ifølge den italienske avis Corriere dello Sport sagt, at han hadede Lazio. Det trækker den 26-årige slovak nu i sig igen.

- Jeg begik en fejl. Jeg sagde ting, jeg aldrig skulle have sagt. Det fortryder jeg. Lazio er en stor og historisk klub - for stor til en spiller som mig, skriver Vavro fredag i en story på Instagram.

Vavro har tidligere udtrykt et stort ønske om at fortsætte i FCK, men endnu er der ikke enighed mellem klubberne om en ny lejeaftale eller transfersum.

Af samme årsag er Vavro heller ikke rejst med FCK på træningslejr i Holland. I stedet er stopperen i disse dage på ferie i Slovakiet. Han figurerer heller ikke længere under truppen på FCK's hjemmeside.

Vavro spillede i FCK fra 2017 til 2019, inden han blev solgt til Lazio. I foråret var Vavro lejet ud til FCK, som vandt det danske mesterskab.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.