Derfor er AaB'er sendt i skammekrogen

Der er tale om flere episoder, der har ledt op til, at Nadrani er blevet fritaget fra træning

En episode med holdkammeraten Younes Bakiz er den udløsende faktor bag, at AaB har fritaget Yahya Nadrani fra træning på ubestemt tid. <i>Arkivfoto: Claus Søndberg</i>

En episode med holdkammeraten Younes Bakiz er den udløsende faktor bag, at AaB har fritaget Yahya Nadrani fra træning på ubestemt tid. Arkivfoto: Claus Søndberg

AALBORG:Det kom som lidt af en bombe, at Yahya Nadrani er fritaget fra træning i AaB. 

Nordjyske har været i kontakt med en række kilder, der fortæller, at der har været flere episoder, som afslører et problematisk forløb omkring forsvarsspilleren. 

Dråben, der fik bægeret til at flyde over, er en episode med Younes Bakiz. De to spillere har ifølge Nordjyskes oplysninger hængt ud sammen, da de begge har marokkanske rødder, men Bakiz har angiveligt trukket sig, fordi han ikke ville sættes i bås med Nadranis måde at opføre sig på. Det kom til et konkret opgør mellem de to op til Silkeborg-kampen, hvor det dog ikke blev af fysik karakter. Franskmandens opførsel på et efterfølgende møde med cheftræner Erik Hamrén og direktør Thomas Bælum virkede alt andet end formildende. 

Det blev den udløsende faktor, men før den episode har der været andre episoder, der blandt andet omfatter trusler mod holdkammerater, ugidelig opførsel under træningspas, ophedede diskussioner med andre holdkammerater, når tingene ikke er gået Nadranis vej. Sidst men ikke mindst skulle han også have haft problemer med at passe træningstiderne.

De mange episoder har ifølge Nordjyskes oplysninger været med i beslutningen om at fritage Nadrani fra træning, men det blev episoden med Bakiz, der fik AaB til endegyldigt at træffe beslutningen. 

Yahya Nadrani er fritaget fra træning på ubestemt tid, men ifølge Nordjyskes oplysninger er forsvarsspilleren med al sandsynlighed en færdig mand i AaB.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.