Det dufter af ligaen: Aalborg smadrede rivaler

Med den 16. sejr i træk og ikke mindst en total afklapsning af Holstebro viste aalborgenserne, at der er bund i holdets ligaambitioner

EH Aalborgs tophold i 1. division lod ingen være i tvivl om forskellen, da Holstebro fredag var på besøg i Nørresundby. <i>Arkivfoto: Lars Pauli</i>

EH Aalborgs tophold i 1. division lod ingen være i tvivl om forskellen, da Holstebro fredag var på besøg i Nørresundby. Arkivfoto: Lars Pauli

AALBORG:Det var to sejrsvante mandskaber, der fredag aften tørnede sammen i Nørresundby i kvindernes 1. division i håndbold.

Værterne fra EH Aalborg lod dog ingen tvivl være om klasseforskellen med en sejr på 28-17, selvom det var rækkens nummer ét og to, der stod over for hinanden. 

EH Aalborg - Holstebro 28-17

  • Håndbold, 1. division, kvinder
  • Pausestilling: 16-11
  • Mål, EH Aalborg: Frida Høgaard 6, Mette Brandt 5, Andrea Jacobsen 4, Astrid Lynnerup 4, Marlene Dahlmann 4, Cecilie Termansen 2, Sofie Lassen 1, Märta Hedenquist 1, Mille Eisenhardt 1

Hjemmeholdet hamrede speederen i bund fra start og kom hurtigt foran 4-1. Siden lavede de ikke andet end at udbygge føringen mod et rystet vestjysk mandskab, der efter 20 minutter var bagud 5-12.

Tre hurtige Holstebro-scoringer op mod pausen gav dog gæsterne et lille håb, da EH Aalborg dermed måtte nøjes med en pauseføring på 16-11. 

Fra anden halvlegs start var aalborgenserne dog tilbage i den totalt dominerende rolle og øgede lynhurtigt føringen igen. Blot 10 minutter efter pausen var de foran med hele 10 overskydende mål: 22-12 stod der på måltavlen.

Derfra var det ren og skær cruise control for cheftræner Peter Jagds mandskab.

Med sejren, der var EH Aalborg 16. i træk - fik de lagt fire points afstand til Holstebro i 1. divisionstabellen. Aalborgenserne skal dog stadig have et øje på Bjerringbro, der blot er to point efter. 

Midtjyderne spiller lørdag på udebane mod rækkens nummer fire fra Roskilde, så der er ingen tvivl om, at man hos EH Aalborg her vil sidde og heppe på domkirkebyens mandskab.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.