Djokovic har fået respekt for søndagens finalemodstander

Nick Kyrgios var blandt de få spillere, som støttede mig i vaccinedebat, siger Novak Djokovic inden finale.

Novak Djokovic havde tidligere et anstrengt forhold til søndagens modstander i Wimbledon-finalen, Nick Kyrgios, men sådan er det ikke længere, siger den serbiske tennisstjerne. <i>Alastair Grant/Ritzau Scanpix</i>

Novak Djokovic havde tidligere et anstrengt forhold til søndagens modstander i Wimbledon-finalen, Nick Kyrgios, men sådan er det ikke længere, siger den serbiske tennisstjerne. Alastair Grant/Ritzau Scanpix

Tennisspilleren Novak Djokovic siger inden søndagens Wimbledon-finale mod Nick Kyrgios, at hans tidligere anstrengte forhold til australieren er blevet bedre.

Det skyldes især den støtte, som Kyrgios udviste i forbindelse med debatten om covid-19-vaccination før Australian Open tidligere i år, som Djokovic blev udelukket fra at deltage i, fordi han nægtede at lade sig vaccinere.

- Da det var virkelig svært for mig i Australien, var han en af de få spillere, der åbent støttede mig. Det er noget, jeg sætter stor pris på. Det respekterer jeg ham meget for, siger Djokovic, der er forsvarende mester på Wimbledons græsbaner.

Den 27-årige Kyrgios, der har skabt sig et omdømme som tennissportens enfant terrible, havde oprindeligt kritiseret Djokovics for dennes opførsel under coronapandemien.

Men da serberen i januar blev nægtet indrejse til Australien, fik han støtte fra Kyrgios.

Kyrgios har inden søndagens finale sagt, at han og Djokovic nu har en slags "bromance" - et venskabeligt forhold mellem mænd.

- Jeg ved ikke, om jeg allerede vil kalde det en bromance, men vi har helt sikkert et bedre forhold, end det var før januar i år, siger Djokovic, som sigter efter at vinde sin syvende Wimbledon-titel.

Nick Kyrgios har endnu til gode at vinde en grand slam-turnering.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
AaB tager stort skridt tættere på salg
Luk