Dronning Elizabeths død skubber flere Premier League-kampe

Storkampen mellem Chelsea og Liverpool er blandt andet udsat på grund af dronning Elisabeths død.

Salah og holdkammeraterne får endnu en friweekend, efter at kampen mod Chelsea er blevet udsat. <i>Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix</i>

Salah og holdkammeraterne får endnu en friweekend, efter at kampen mod Chelsea er blevet udsat. Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix

Yderligere to Premier League-kampe er blevet udsat på grund af dronning Elisabeths død torsdag i sidste uge.

Søndagens storkamp mellem Chelsea og Liverpool på Stamford Bridge er rykket. Det samme gælder Manchester Uniteds hjemmekamp mod Leeds, der også skulle afvikles om søndagen.

Det skriver Premier League på sin hjemmeside.

Kampen mellem Brighton og Crystal Palace kommer heller ikke til at blive afviklet, men her er årsagen en anden. Der er nemlig planlagt en strejke blandt togpersonalet, der betyder, at udeholdets fans ikke kan komme frem til kampen med offentlig transport. Det blev allerede meldt ud i sidste uge.

Mandag 19. september stedes den afdøde dronning til hvile ved en statsbegravelse, der kræver store ressourcer fra politiet.

- Efter længerevarende samtaler med klubber, politi, lokale sikkerhedskonsulenter og andre relevante myndigheder var der ingen anden mulighed end at udsætte de tre kampe, skriver ligaen.

Resten af programmet afvikles som oprindeligt planlagt med undtagelse af opgøret mellem Brentford og Arsenal, der er rykket to timer frem. Den kamp spilles nu søndag klokken 13 dansk tid.

Alle kampene i engelsk fodbold i den forgangne weekend blev udskudt for at hædre dronning Elizabeth.

Tidligere mandag oplyste EFL, at de engelske fodboldligaer under Premier League genoptages tirsdag.

Men nogle af klubberne fra bedste række slipper altså ikke for at rokere mere i den i forvejen pressede fodboldkalender.

Både Chelsea og Liverpool skal i ilden i Champions League de kommende dage. Chelsea møder onsdag Red Bull Salzburg hjemme, mens Liverpool tirsdag får besøg af Ajax.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.