EH Aalborg

EH Aalborg er under maksimalt pres efter nederlag

På trods af et flot comeback så lykkedes det ikke for EH Aalborg at få point mod Skanderborg

Foto: Henrik Louis

Foto: Henrik Louis

HÅNDBOLD:Der er lagt op til en gyser tirsdag aften mod Ringkøbing. Det kan meget vel være den kamp, som afgør, om EH Aalborg rykker direkte ned i landets anden bedste række. For det lykkedes ikke EH Aalborg at hente point på hjemmebane mod Skanderborg. De måtte se sig slået 23-24 efter et flot comeback i slutningen af kampen. Derfor er de stadig sidst i HTH Ligaen med et point op til Ringkøbing på 13 pladsen.

På trods af at iveren for at vinde lyste ud af spillerne, så lavede de for mange tekniske fejl, som blev kampafgørende.

Selvom EH Aalborg havde hårdt brug for pointene, så blev der ikke delt gaver ud fra Skanderborg fra kampens start. EH Aalborg fik en forfærdelig begyndelse på kampen, da et effektivt Skanderborg hold, samt en storspillende Anna Kristensen i Skanderborgs mål betød, at hjemmeholdet var bagud med fem mål efter kun ni minutter.

Med differencen på fem mål fulgtes de to hold længe sammen, men med 10 minutter tilbage af første halvleg begyndte EH Aalborg at vise tænder. Specielt en stærkt skydende Laura Damgaard med fem scoringer gjorde, at aalborgenserne kun var bagud med 8-10 med fem minutter til pausen.

En håndfuld af tekniske fejl fra EH Aalborg i slutminutterne fik den konsekvens, at gæsterne endnu engang trak fra. Skanderborg kunne gå til pause med en føring på 12-8.

EH Aalborg kom ud med stor intensitet efter pausen, men tekniske fejl og afleveringer i hænderne på Skanderborg-spillerne var en stor hæmsko for hjemmeholdets chance for et comeback. De havde alligevel godt fat i kontraspillet, hvilket gjorde, at de stadig hang på. De var således nede med 12-15 efter 40 minutter.

Herefter begyndte Aalborgs målmand Emma Friberg at træde i karakter. Hun hev mange flotte redninger frem, som holdt dem inde i kampen. EH Aalborg fik med tre minutter igen næsten lukket hullet til Skanderborg, som nu kun førte 22-21.

Med et minut tilbage var stillingen 23-23 og bolden i hænderne på Skanderborg. De scorede, men EH Aalborg fik muligheden med 30 sekunder tilbage og kunne sikre sig et point, men afslutningen fra Julie Jensen blev blokeret.

Det blev derfor til det femte nederlag i træk for EH Aalborg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.