EH Aalborg

EH Aalborg sled forgæves i Viborg

Oprykkerne tabte endnu en tæt kamp

Laura Damgaard blev endnu engang topscorer for EH Aalborg, men det var ikke nok til en sejr over bagspillerens kommende klub. Arkivfoto: Lars Pauli

Laura Damgaard blev endnu engang topscorer for EH Aalborg, men det var ikke nok til en sejr over bagspillerens kommende klub. Arkivfoto: Lars Pauli

HÅNDBOLD:Historien gentog sig søndag eftermiddag for EH Aalborg, der endnu engang måtte rejse tomhændet fra en kamp, som ellers længe var tæt.

For som i de foregående nederlag mod København og Herning-Ikast bejlede oprykkerne til point i kvindernes bedste håndboldrække, men også søndag i Viborg måtte EH Aalborg se sig slået. Viborg vandt 29-28.

EH Aalborg var bagud 12-13 ved pausen, men oprykkerne kom godt i gang i anden halvleg, og 10 minutter inde i den var gæsterne foran 19-17, og en overraskelse lurede.

Herfra tog Viborg dog atter teten, og det var især takket være Kristina Jørgensen. Tre scoringer i træk fra landsholdsspilleren sendte Viborg foran med 26-23 godt seks minutter før tid.

Ad flere omgange fik EH Aalborg godt nok igen reduceret Viborgs føring til et enkelt mål, men 15 sekunder før tid afgjorde Viborgs Line Haugsted kampen med sin scoring til 29-27, og så havde det kun kosmetisk betydning, at Sara Kjærsgaard til allersidst fik reduceret, så EH Aalborg blot tabte med et enkelt mål.

Som så ofte før blev Laura Damgaard topscorer for EH Aalborg. Bagspilleren scorede otte gange mod sin kommende klub

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.