EH Aalborg-spiller sikrer suverænt sejren

Aalborgenserne kunne sikkert spille sejren hjem ude mod AGF, da særligt én spiller toppræsterede

Mille Eisenhardt fik en afgørende rolle i Århus. Arkivbillede: Henrik Louis <i>Foto:Henrik Simonsen</i>

Mille Eisenhardt fik en afgørende rolle i Århus. Arkivbillede: Henrik Louis Foto:Henrik Simonsen

HÅNDBOLD:EH Aalborg besejrede søndag AGF Håndbold med 26-20 på udebane, hvor særligt én spiller toppræsterede, og sikrede aalborgenserne sejren.

- Det var dejligt at vinde anden kamp i træk, det hører sig lidt til sjældenhederne i den her sæson, så det var rart at vi kunne videreføre de gode takter fra Rødovre-kampen, fortæller cheftræner Allan Heine tilfreds.

Mille Eisenhardt blev suverænt gæsternes topscorer, da hun leverede hele 10 af de 26 mål, hvilket var med til, at aalborgenserne kunne spille sejren sikkert hjem.

- Især i første halvleg er Mille en kilde til konstant uro hos AGF. Hun sætter også nogle mål ind på straffe, men generelt formår hun at være kynisk, hvilket var dejligt at se, for det har vi oplevet på træningsbanen i en periode. Det var både godt for hende og til holdet, da vi havde brug for de mål, hun lavede. Det gav os en rimelig komfortabel sejr, anerkender cheftræneren, der var glad for flere aspekter ved topscorerens præstation.

- Det er jo perfekt for os, at sådan en som Mille kommer i gang. Vi har døjet med mange skader i den her sæson, og derfor er det fedt at se spillere, som griber chancen, konstaterer han.

Selvom hjemmeholdet bragte sig foran 2-0 i kampens begyndelse, så fik gæsterne fra Aalborg hurtigt indhentet århusianerne og udlignet til 2-2 efter syv minutters spil.

Efterfølgende var det udeholdet, der dominerede hele kampen, hvor hjemmeholdet aldrig lykkedes med at indhente gæsterne igen og få udlignet.

Kampfakta

AGF Håndbold - EH Aalborg 20-26 (11-15)

Målscorer: Mille Eisenhardt 10, Rikke Petersen 5, Sandra Erlingsdottier 3, Cecilie Termansen 3, Frida Nielsen 2, Isabella Sørig 2, Anne Brinch-Nielsen 1

Udvisninger: AGF 1, Aalborg 2

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.