Se billederne: EH Aalborgs oprykningsdrømme brast

Den afgørende kvalifikationskamp mod SønderjyskE i jagten på Håndboldligaen blev en sand gyser

Foto: Henrik Louis <i>Foto:Henrik Simonsen</i>

Foto: Henrik Louis Foto:Henrik Simonsen

HÅNDBOLD:Det lykkes ikke for EH Aalborg at rykke direkte retur til Bambusa Kvindeligaen. Søndag eftermiddag tabte de på hjemmebane med 26-28 til SønderjyskE i den tredje og afgørende kamp i oprykningsspillet.

Det var i den grad de små marginaler, der blev afgørende i en kamp, der hele tiden balancerede på et knivsæg. Efter at SønderjyskE hurtigt kom foran med tre mål, slog EH Aalborg flot tilbage, og ved pausen var stillingen helt lige, 13-13.

I anden halvleg kom SønderjyskE igen bedst fra start, men selvom de flere gange var foran med to mål, blev aalborgenserne ved med at tro på tingene og bringe balance i regnskabet.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Fem minutter før tid fik SønderjyskE dog det, der skulle vise sig at blive det afgørende hul på to mål (23-25).

Mille Eisenhart, der havde spillet en stor kamp, reducerede til 24-24, men brændte efterfølgende et straffekast og sendte en afslutning forbi mål.

Frida Høgaard tog til gengæld ansvar i slutfasen, og med 20 sekunder igen reducerede hun til 26-27. SønderjyskE fik dog de sidste sekunder til at gå og scorede med et par sekunder igen til slutresultatet 26-28.

SønderjyskE kan nu se frem til en duel med Horsens om pladsen i næste sæsons Bambusa Kvindeliga, men EH Aalborg efter sommerferien må på den igen i 1. division.

Kampfakta

EH Aalborg - SønderjyskE 26-28

Stillinger undervejs: 1-4, 6-6, 6-10, (13-13), 16-16, 20-20, 24-26

Mål EH Aalborg: Frida Høgaard 6, Sandra Erlingsdottir 5, Anne Brinch-Nielsen 5, Mille Eisenhart 5, Rikke Hoffbeck 2, Line Hindhede 2, Märta Hedenquist 1

Topscorere SønderjyskE: Lene Østergaard 5, Sofie Schelde-Rasmussen 5, Pernille Johannsen 5

Udvisninger: EH Aalborg 2, SønderjyskE 2

SønderjyskE vinder dermed playoffduellen 2-1 i kampe og skal nu møder Horsens i en duel om en plads i næste sæsons Bambusa Kvindeliga.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden