Coronavirus

Elitesport Vendsyssel er ramt af coronavirus

Al sportslig aktivitet er sat i bero i Elitesport Vendsyssel, hvor en spiller er smittet med covid-19

Et tilfælde af coronavirus har ramt Elitesport Vendsyssel som pt. ikke kan træne. Arkivfoto: Henrik Louis

Et tilfælde af coronavirus har ramt Elitesport Vendsyssel som pt. ikke kan træne. Arkivfoto: Henrik Louis

HÅNDBOLD:En spiller fra Elitesport Vendsyssels (ESV) 3. divisionshold i håndbold blev i lørdags konstateret smittet med coronavirus. Klubben har som følge heraf med øjeblikkelig virkning sat alle sportslige aktiviteter i bero, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Samtidig er der i samarbejde med sundhedsmyndighederne, Håndbolddivisionsforeningen og Dansk Håndbold Forbund iværksat foranstaltninger, der skal forhindre spredning af smitten.

Tirsdag formiddag på fjerdedagen for konstateringen af smitte hos den berørte spiller er 39 personer – spillere, trænere og ledere i Elitesport Vendsyssel – derfor blevet testet for corona. Testen er lavet i samarbejde med Divisionsforeningens samarbejdspartner KMD. Der forventes svar i morgen, onsdag.

Alle testes igen på torsdag eller fredag på sjette eller syvende dag for den første positive test. Der forventes svar senest mandag.

Der skal foreligge to negative tests for alle personer, inden aktiviteterne kan genoptages.

Den berørte spiller har angiveligt pådraget sig sygdommen i sidste uge. Her deltog han i træning to gange med spillerne fra første- og andetholdet.

Spilleren har derimod ikke deltaget i 3. divisionsholdets kamp i weekenden, ligesom han ikke var til stede i Park Vendia lørdag, da 1. divisionsholdet spillede mod Skovbakken.

Den berørte spiller har det efter omstændighederne godt.

Sportschef Nicolai Leth Klinge er i dialog med HEI, som ESV efter planen skal møde på søndag i Århus, om at få kampen udsat.

Desuden er sidste søndags modstander Skovbakken blevet orienteret om situationen og vil blive holdt løbende orienteret om udviklingen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.