Elitesport Vendsyssel

Elitesport Vendsyssel var i problemer, men nu er de et midterhold i 1. division

Frederikshavn fI's 90 års jubilæum blev fejret med en snæver sejr over rækkens bundprop

Arkivfoto: Henrik Louis

Arkivfoto: Henrik Louis

HÅNDBOLD:For første gang i sæsonen stillede Elitesport Vendsyssel op som storfavoritter, da de lørdag tog imod HEI i mændenes 1. division, men det var bestemt ikke uden sværdslag, at det aarhusianske bundhold blev besejret 29-24,

Kampen i Idrætshallen i Frederikshavn var en del af FfI’s 90 års jubilæumsfejring, men ved pausen var der ikke meget at feste over for hjemmeholdet. Vendsyssel førte ellers 7-3 efter 10 minutters spil - med en godt skydende Oliver Price i spidsen - men tre udvisninger på godt to minutter i slutningen af første halvleg forvandlede stillingen på måltavlen til 11-13.

Elitesport Vendsyssel skulle dog blot bruge 10 minutter af anden halvleg, før de igen var i front, 17-16, men kampen forblev alligevel tæt, og fem minutter før tid stod der 23-22 på måltavlen.

Hjemmeholdet tog en timeout med to minutter tilbage, og kom siden skarpe tilbage på banen og scorede opgørets sidste tre mål.

Sejren bringer Vendsyssel op midt i mændenes næstbedste håndboldrække på en syvendeplads - efter at have hentet syv point på syv kampe.

Oliver Price blev topscorer med syv mål, mens Daniel Holmen fulgte lige efter med seks fuldtræffere.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.