Eneste hold uden nederlag: Randers slår uskarpe Viborg

Filip Bundgaard og Patrik Carlgren var i hopla, da Randers søndag vandt 1-0 over Viborg i Superligaen.

Filip Bundgaard scorede et fremragende mål på langskud for Randers FC, der vandt hjemme over Viborg FF i Superligaen. <i>Claus Fisker/Ritzau Scanpix</i>

Filip Bundgaard scorede et fremragende mål på langskud for Randers FC, der vandt hjemme over Viborg FF i Superligaen. Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Randers FC er som det eneste hold i Superligaen fortsat ubesejret, efter at holdet søndag vandt 1-0 over Viborg FF på Cepheus Park i Randers i sjette spillerunde.

Den kun 18-årige angriber Filip Bundgaard stod for kampens enlige scoring kort efter pausen.

Begge mandskaber var generelt lige gode på bolden i størstedelen af tiden, og det var generelt en kamp med højt tempo i alle facetter af spillet.

Især i første halvleg havde Viborg ellers gode muligheder for at bringe sig foran, men udeholdet manglede den sidste skarphed i afslutningerne.

Randers viste sig omvendt mest effektiv foran mål, og derfor kunne hjemmeholdet gå fra banen med alle tre point.

Med sejren står Randers nu noteret for 12 point, hvilket er nok til en fjerdeplads i tabellen, mens Viborg fortsat har ni point.

Kampen startede livligt med optræk til chancer i begge ender af banen som følge af højt tempo i både presspil og boldomgang.

Mandskaberne kæmpede hårdt hver især for at få overtaget i opgøret ved at gå hårdt ind i alle dueller, men spillet blev ved med at bølge frem og tilbage.

Frem mod pausen lykkedes især Viborg med at kombinere sig frem til chancer, men udeholdet havde svært ved at overrumple en velspillende Patrik Carlgren i Randers-målet.

Få minutter efter pausen var det alligevel hjemmeholdet, der tog føringen.

Filip Bundgaard stod for scoringen, idet han finurligt krøllede bolden i mål med venstrefoden fra kanten af feltet.

Efter omkring en times spil fik Viborgs midtbanespiller Ibrahim Said sendt et fint langskud afsted, men bolden ramte overliggeren.

Viborg havde generelt det største spilovertag i anden halvleg og gik ihærdigt efter en udligning, men Patrik Carlgren holdt gang på gang udeholdet fra en scoring.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.