Engelsk fodbold får comeback tirsdag ovenpå dronningens død

Fra tirsdag spilles der igen fodbold i England. Premier League ventes at få comeback på fredag.

Blackburn med Jon Dahl Tomasson i spidsen som træner skal tirsdag i aktion mod Watford. (Arkivfoto). <i>Simon Bellis/Ritzau Scanpix</i>

Blackburn med Jon Dahl Tomasson i spidsen som træner skal tirsdag i aktion mod Watford. (Arkivfoto). Simon Bellis/Ritzau Scanpix

De engelske fodboldligaer under Premier League genoptages igen tirsdag, efter at weekendens runde blev udsat som følge af dronning Elisabeths død torsdag.

Det oplyser EFL, der administrerer ligaerne under Premier League, i en pressemeddelelse ifølge Reuters.

Før alle kampe vil der være et minuts stilhed, og spillerne kommer til at bære sørgebind. Flag vil være på halv, og nationalsangen vil blive spillet på de engelske stadioner, lyder det fra EFL.

Den officielle begravelsesceremoni vil finde sted næste mandag den 19. september i Westminster Abbey.

Det er endnu ikke oplyst, hvornår Premier League genoptages, men det forventes at ske med den kommende weekends spillerunde, der kickstartes med to kampe allerede på fredag.

Det var i fredags - dagen efter dronningens død - at Premier League valgte at udsætte weekendens runde.

- For at ære hendes ekstraordinære liv og bidrag til nationen - og som en markering af respekt - vil denne weekends Premier League-runde blive udsat, inklusive kampen mandag aften, lød det på Twitter.

Tirsdag er der programsat seks kampe i den næstbedste række, Championship. Derudover er der fuldt program i den tredje- og fjerdebedste række.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.