Engelsk storfavorit overmander velspillende Silkeborg

Trods vilje og godt spil tabte Silkeborg 2-3 til den engelske storfavorit West Ham i Conference League.

Silkeborgs Kasper Kusk scorede til 1-0 mod West Ham, men englænderne endte med at vinde kampen 3-2. <i>Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix</i>

Silkeborgs Kasper Kusk scorede til 1-0 mod West Ham, men englænderne endte med at vinde kampen 3-2. Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

En fremragende start med et hurtigt mål var ikke nok for Silkeborg, der på hjemmebane måtte se sig overmandet 2-3 af engelske West Ham i anden runde af gruppespillet i Conference League torsdag.

Silkeborg var ellers godt med i flere perioder af kampen, men West Ham viste sig fra sin kyniske og stærke side og kørte sejren hjem trods Silkeborg-pres mod kampens slutning.

Dermed ligger Silkeborg fortsat sidst uden point i Conference Leagues gruppe B, mens West Ham indtager førstepladsen med seks point.

Hjemmeholdet kom foran 1-0, da holdets nye kantspiller Kasper Kusk sikkert sparkede bolden fladt i mål efter et veludført opspil i kampens femte minut.

Glæden var dog kort for hjemmeholdet, der efter 12 minutters spil kunne se West Hams midtbanespiller Manuel Lanzini udligne på et tyndt dømt straffespark.

Silkeborg ville gerne holde fast i bolden og fik flere gange spillet sig langt op på modstanderens banehalvdel. Samtidig gav holdet sig fuldt ud i alle dueller.

Opspillet kiksede dog efter 24 minutter, da bolden pludseligt havnede i fødderne på gæsternes angriber Gianluca Scamacca, der høvlede bolden i mål til stillingen 2-1.

West Ham viste sin styrke, da forsvarsspilleren Craig Dawson i det 37. minut udbyggede føringen til pausestillingen 3-1 efter et hjørnespark.

West Ham havde i anden halvleg fundet ud af at lukke ned for Silkeborg, der havde svært ved at spille sig frem til chancer.

Derfor skulle der et kontraangreb til, før hjemmeholdets angriber Søren Tengstedt med et kvarter igen reducerede til 2-3.

Mod kampens slutning lykkedes det i en vis grad for Silkeborg at lægge et pres, der dog ikke var nok til at sikre et enkelt point.

I den anden kamp i gruppen spillede rumænske FCSB, der tidligere var kendt som Steaua Bukarest, 0-0 hjemme mod belgiske Anderlecht.

Dermed har Anderlecht fire point på andenpladsen, mens FCSB er noteret for et enkelt point.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.