Erik ten Hag cementerer Ronaldos engagement efter straffemål

Selv om det i sommer lignede et klubskifte for Ronaldo, er han helt investeret i klubben, siger Erik ten Hag.

Cristiano Ronaldo er helt investeret i Manchester United, siger cheftræner Erik ten Hag. <i>Sergei Grits/Ritzau Scanpix</i>

Cristiano Ronaldo er helt investeret i Manchester United, siger cheftræner Erik ten Hag. Sergei Grits/Ritzau Scanpix

Rygterne om 37-årige Cristiano Ronaldo løb vidt og bredt i sommerens transfervindue, men et skifte blev aldrig til noget, og siden har spekulationerne om portugiserens engagement i Manchester United varet ved.

Men veteranen er helt og holdent engageret i de rødklædte fra Manchester. Det siger hans cheftræner, Erik ten Hag, efter klubbens Europa League-sejr over moldoviske Sheriff Tiraspol.

- Han er fuldt ud investeret i projektet, fuldt ud investeret i holdet og helt involveret, siger ten Hag.

Ronaldo konverterede et straffespark, da Manchester United slog Sheriff Tiraspol på udebane i den moldoviske hovedstad, Chisinau.

Målet blev kampens sidste, og Manchester United vandt kampen 2-0, efter at Jadon Sancho havde scoret det første.

Ronaldos mål var desuden hans første i denne sæson. Erik ten Hag mener, at han med målet har fået prikket hul på bylden, og når han kommer i form, vil han være tilbage til sit gamle målscorende jeg.

- Han bliver nødt til at knokle for det og investere i at komme i god form. Han kommer til at score flere mål. Han er tæt på, men når han kommer i bedre form, kommer han til at score flere mål, siger ten Hag.

Cristiano Ronaldo var for en gangs skyld på banen fra start, efter at han i store dele af sæsonen har måttet se til fra bænken.

Også Christian Eriksen var involveret i kampen og gjorde generelt flot figur i opgøret.

Danskeren stod desuden for assisten til Uniteds første mål. Eriksen spillede bolden ind til Jadon Sancho, som efter et par lækre berøringer scorede til 1-0 efter 17 minutter.

Efter opgøret har Manchester United tre point i klubbens Europa League-gruppe. Dermed indfinder de rødklædte sig på tredjepladsen i gruppen, hvor spanske Real Sociedad er på førstepladsen med seks point.

/ritzau/Reuters

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden